Folik asit

Gzm-26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
2.073
3.257
53
27
Kızlar bana bir folik asit önerebilir misiniz? Folbiol hakkında çok kötü yorumlar görüyorum o yüzden bıraktım. İlk gebeliğimde bir tane kullanmıştım ama oda kötü kokuyor.

Ben 3 aydır Folicus plus kullanıyorum. Doktorum yazmıştı şuanlık henüz gebelik oluşmadı ama.

Ben 3 aydır Folicus plus kullanıyorum. Doktorum yazmıştı şuanlık henüz gebelik oluşmadı ama.
Sadece folik asit mi içeriyor? Bir ara bana farklı bir folik asit yazmıştı doktor yumurtanın çatlamasına yardımcı olan ama kutusuna 300 tl gibi bir şey vermiştim pek işe yaramadı gibi veya düşükten sonra ben daha toparlanmadım bilmiyorum

Evet sadece folik asit içeriyor. Açıkçası bende kullanmaya başladıktan sonra çok çok iyi etki göremedim sadece iştahım biraz açıldı. Hatta saç dökülmesi yaşıyorum geçen günde dahiliyeye gidip bir kan verdim tüm değerlerime baktırdım bugünde doktordan geliyorum demir eksikliği varmış kan hapı b vitamin d vitamin takviyesi almaya başlayacağım.

Kızlar bana bir folik asit önerebilir misiniz? Folbiol hakkında çok kötü yorumlar görüyorum o yüzden bıraktım. İlk gebeliğimde bir tane kullanmıştım ama oda kötü kokuyor.
Merhaba canım folidoce 400 mg kullaniyorum şuan 150 TL. Normalde pcosluyum hiç hamile kalamamistim kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamilelik oldu düşük yaptım tabi şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve halaa onu kullanıyorum çok ta memnunum kesinlikle iyi olduğuna inanıyorum yumurtami gelistirdigine inancım var doktorumda öyle demişti

Demir eksikliği bende de vardı serum olarak taktırdım o günden beri çok iyiyim.

Merhabalar, çok teşekkür ederim gidip alacağım. İnşallah bende bu ay güzel haberler alırım

Tebrik ederim çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Bende gelecek ay da olmazsa tekrar doktoruma gideceğim. folik asitlerin farkları varmı soracağım. Bakalım herşey kısmet tabi ama,tedbiride elden bırakmamak lazım

Ben folbiol kullandım , zararı yoktu onu yarım kullanabilirsin kansızlık tedavisindedr kullananlar oluyor sırf folik asit diye değil diğer folik asitler daha çok takviyr gibi kalıyor ama Folio forte önerebilirim sana hem kücük hemde çok memnun kalanlar var

Allah razı olsun canım amin inşallah rabbim size de nasip eylesin farkları var diye biliyorum ben bazılarından hiç memnun olmuyorlar gerçi kişiden kişiye de değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…