Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reçetesiz veriyorlar mı peki?Bende iyi bir folik asit önerisi arıyordum. Folidace 400 önerdiler
Sadece folik asit mi içeriyor? Bir ara bana farklı bir folik asit yazmıştı doktor yumurtanın çatlamasına yardımcı olan ama kutusuna 300 tl gibi bir şey vermiştim pek işe yaramadı gibi veya düşükten sonra ben daha toparlanmadım bilmiyorumBen 3 aydır Folicus plus kullanıyorum. Doktorum yazmıştı şuanlık henüz gebelik oluşmadı ama.
Evet sadece folik asit içeriyor. Açıkçası bende kullanmaya başladıktan sonra çok çok iyi etki göremedim sadece iştahım biraz açıldı. Hatta saç dökülmesi yaşıyorum geçen günde dahiliyeye gidip bir kan verdim tüm değerlerime baktırdım bugünde doktordan geliyorum demir eksikliği varmış kan hapı b vitamin d vitamin takviyesi almaya başlayacağım.Sadece folik asit mi içeriyor? Bir ara bana farklı bir folik asit yazmıştı doktor yumurtanın çatlamasına yardımcı olan ama kutusuna 300 tl gibi bir şey vermiştim pek işe yaramadı gibi veya düşükten sonra ben daha toparlanmadım bilmiyorum
Merhaba canım folidoce 400 mg kullaniyorum şuan 150 TL. Normalde pcosluyum hiç hamile kalamamistim kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamilelik oldu düşük yaptım tabi şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve halaa onu kullanıyorum çok ta memnunum kesinlikle iyi olduğuna inanıyorum yumurtami gelistirdigine inancım var doktorumda öyle demiştiKızlar bana bir folik asit önerebilir misiniz? Folbiol hakkında çok kötü yorumlar görüyorum o yüzden bıraktım. İlk gebeliğimde bir tane kullanmıştım ama oda kötü kokuyor.
Demir eksikliği bende de vardı serum olarak taktırdım o günden beri çok iyiyim.Evet sadece folik asit içeriyor. Açıkçası bende kullanmaya başladıktan sonra çok çok iyi etki göremedim sadece iştahım biraz açıldı. Hatta saç dökülmesi yaşıyorum geçen günde dahiliyeye gidip bir kan verdim tüm değerlerime baktırdım bugünde doktordan geliyorum demir eksikliği varmış kan hapı b vitamin d vitamin takviyesi almaya başlayacağım.![]()
Teşekkür ederimMultivitamin gibi olanlardan da alabilirsiniz. Bir sürü marka var 400 mikrogram folik asit içeren.
Merhabalar, çok teşekkür ederim gidip alacağım. İnşallah bende bu ay güzel haberler alırımMerhaba canım folidoce 400 mg kullaniyorum şuan 150 TL. Normalde pcosluyum hiç hamile kalamamistim kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamilelik oldu düşük yaptım tabi şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve halaa onu kullanıyorum çok ta memnunum kesinlikle iyi olduğuna inanıyorum yumurtami gelistirdigine inancım var doktorumda öyle demişti![]()
Tebrik ederim çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Bende gelecek ay da olmazsa tekrar doktoruma gideceğim. folik asitlerin farkları varmı soracağım. Bakalım herşey kısmet tabi ama,tedbiride elden bırakmamak lazımMerhaba canım folidoce 400 mg kullaniyorum şuan 150 TL. Normalde pcosluyum hiç hamile kalamamistim kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamilelik oldu düşük yaptım tabi şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve halaa onu kullanıyorum çok ta memnunum kesinlikle iyi olduğuna inanıyorum yumurtami gelistirdigine inancım var doktorumda öyle demişti![]()
Ne güzel iyi gelmesi. Vücuttaki değerlerin düşüklüğü bile ruhsal olarak etkiliyor insanı.Demir eksikliği bende de vardı serum olarak taktırdım o günden beri çok iyiyim.
Evet gerçekten öyle o kadar yorgun bitkintim ki canı hiç bir şey istemiyor insanın. İnşallah bir an önce değerlerin düzelirNe güzel iyi gelmesi. Vücuttaki değerlerin düşüklüğü bile ruhsal olarak etkiliyor insanı.![]()
İnşallah canım benimMerhabalar, çok teşekkür ederim gidip alacağım. İnşallah bende bu ay güzel haberler alırım![]()
Allah razı olsun canımTebrik ederim çok sevindim. Darısı bizlere inşallah. Bende gelecek ay da olmazsa tekrar doktoruma gideceğim. folik asitlerin farkları varmı soracağım. Bakalım herşey kısmet tabi ama,tedbiride elden bırakmamak lazım![]()