Folik asit..

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
Hamilelik düşünmeden önce folik asit icmeye basladim 2 ay kullandim denemelere başladık 3.kutum bitti folidoce kullanıyorum iyimi kullanan varmi daha etkili bir folik asit almalimiyim

Ben kullanmıştım 3 ay kadar bende hamilelik olmadı. Ama herkeste farklı etkiler yapabilir denemeden bilemezsin

Folik asit değeriniz normalse niye 1 sene içesiniz

Hamilelik düşünmeden önce folik asit icmeye basladim 2 ay kullandim denemelere başladık 3.kutum bitti folidoce kullanıyorum iyimi kullanan varmi daha etkili bir folik asit almalimiyim
Ben denedjm bi etkisini goremedim istahimi arttirmisti kilo almiistim

Ben doktora 3 ay mı kullanacağım demiştim hamile kalana kadar kullanacaksın demişti.

ben mayıs ayında başladım baktım olmuyor bıraktım. aile hekimi bana bir kutu bittiyse yeter o depolanmıstır sende dedi. yanlışmi biliyor acaba?

Regenesis Max kullanırsanız folik asitin yanında birçok vitamin de içerdiği için daha kolay gebe kalabilirsiniz. Ben de buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başlamıştım ve doktoruma sorduğumda aynen devam et içeriği çok iyi demişti.

Ne kadar kullanmak gerekiyor hamile kalana kadar devammi 1 sene olmazsa 1 sene mi icicem
Valla onu hiç bilmiyorum ben ilk doktor tavsiyesi üzerine folidoce kullandim. Sonra olumlu yorumlari baz alarak kafama göre kullandım. Sonra bir ara olmuyor diye kızip bıraktım. Bu ara bıraktım mesela 🥹

bende folidoce kullanıyorum. doktorum en iyisinin bu olduğunu söylemişti. şimdi gebelik düşünüyorum 1 ay önce başlamıştım kullanmaya. gebeliğin 3.ayına kadar önerdi

Back
X