peki nasıl kullanıcam canım
gunde kac kere ve ac tok karın farkedıyormu
Kızlar hepinize merhabalar.2,5 yıllık evliyim yeni yeni bebek düşünüyoruz muayene olmak için dr.a gittim bebek düşündüğümüzü söyledim ve bana folic asit verdi günde 3 tane içebilirsin dedi hamile kaldıktan sonrada ilk 3 ay kullan dedi arkadaşlara sordum onlar 1 tane içiyormuş 3 çok gelir dediler ama bilmiyorum dr.öyle söyledi.. Acaba 3 mü içsem 1 mii ???????
Kızlar hepinize merhabalar.2,5 yıllık evliyim yeni yeni bebek düşünüyoruz muayene olmak için dr.a gittim bebek düşündüğümüzü söyledim ve bana folic asit verdi günde 3 tane içebilirsin dedi hamile kaldıktan sonrada ilk 3 ay kullan dedi arkadaşlara sordum onlar 1 tane içiyormuş 3 çok gelir dediler ama bilmiyorum dr.öyle söyledi.. Acaba 3 mü içsem 1 mii ???????
BENDE BEBEK DUSUNUYORUM AMA DOKTORA HENUZ GITMEDIM
ACABA DOKTORA GITMEDEN FOLIC ASIT KULLANSAM BİŞİ OLURMU KIZLAR
ADI ECZANEDE FOLIC DIYE GECIYORMUS SANIRIM.YRDLMARINIZI RICA EDIYORUM
BIKAC AY DAHA DENEYIP OLMAZSA DOKTORA GITMEK ISTIYORUM.
ACABA YANLIS MI YAPIYORUM SIZCE???
HER KAFADAN BI SES CIKIYORDAAkaydirigubbakcemile
ben de doktora gittim geçen hafta bebek istiyoruz diye.kan tahlili,idrar tahlili,adını söyleyemediğim 1 kaç tahlil daha yaptırdı.aşırı derecede kansızlığım var zaten.demir hapı ve folik asit verdi.yalnız folik asit hapını günaşırı yarım tablet içeceksin dedi.sizinkileri okuyunca ben de çok az içmiş oluyorum.ben de her gün mi içsem acaba.ama doktorum öle dedi.kafam karışt şimdi.
benim ilacın ismi şu.folbiol tablet 5 mg.bundan kullanan var mı ve günde ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?