folik asit

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
524
3
0
Ankara
merhaba arkdaşlar

bir sorum olacak....benim eşimle bu ara düzelmeyecek tarzda sorunlarım var ve bu dönemden önce bebek için çok uğraşmıştık...dün bir arkadaşım konuşurken hamile olmadan folik aist kullanmak gebeliği kolaylaitırıyomuş falan dedi...ee bende kullan o zaman dedim hatta...ama gnde ne kadar alması gerektiğini bilmiyomuş...içinden çıkan kağıtta günde üç tane demiş ama fazla bulmuş...bana sordu kullandınmı falan die...bende hayır artık ta kullanamam dedim..sonra size soracağımı söledim...bilen varmı kızlar illa doktora danışması gerekiyomu...hamile kalmak için kullanacak böle gebelik öncesi kullanan varsa günde kaç tane içti acaba?

Bana doktorum 800 mg önderdi bende 400mglıktan almıştım ondan 2 tane içiyorum

selam

folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz sadece önceden alındığında eğer hamile kalınırsa çocuğun zeka ve bedensel gelişimini etkiler

internetten de araştırabilirsiniz zaten yeterince aydınlatıcı bilgiler var ....

doğrudur cnm bilemiyorum..bir konuşma esnasında arkadaşım söledi...onada başkası...sadece benim fikrmi sordu bende onu çok aydınlatamadım..bende sizlere sorayım dedim....
şimdi bunun gramları oluyosa ole kafasına göre kullanmasın o zaman...en iyisi bir doktora sorsun ya

ben folikasit plus kullanıyorum hamile kalmadan önce günde birtane hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez günde 3 tane içmeye başladım doktorum böle kullanmamı söylemişti folik asit şişkinlik ve kilo yapıyor bence hamile kalmadan fazla yüklenmesin allah yardımcısı olsun tüm isteyenlere versin inşş

cnm bu arada sen nasılsın göremiyoruz seni habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…