cnm folik asiiti tedavi amacli vermemistir o sadece bi vitamin ve hamile kalirsan eger ilk 4hafta zaten haberin olmuyor
o donemde bebegin icin cok faydali olacak surekli kullan
Tsk ederim canim cvbin icin. Kilo felan yapiyomu bu hap ?
Kızlar ben yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum ve iştahı açtığını düşünüyorum.
Canımın normalde çekmediği şeyleri istiyorum ve yiyorum
Acaba psikolojik mi ya da folik asitin etkisi olabilir mi?
Zaten normalde de iştahlı biriyim bununla napcam bilmiyorum
Burada folik asitin iştah açtığını okudum ama bazılarında da açmıyomuş..bi de demir hapı alıyorum
Acaba demir mi yapıyo :S
anaaaam gelcek kilolarZaten şişkoyum iyicene dombili olcam ya
bende bebek istediğimden emin oldğum an ,gidip eczaneden folik asit aldım.işimin yoğunluğundan dolayı doktora gidemedim.şu an gebeliğe hazırlıkta bildiğim tek adım bu.. 3 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyomuş.1,5 aydr kullanıyorum.yalnızca folik asit yeterlimi acaba? başka kullanmam gereken ,önerebileceğiniz ne var??
Iyi de ben 9 aydir istiyorum bebek olmadi :44: Simdi icmemmi gerekiyor yani bebek olana kadar
iç canım zararlı bişey değil nasılsa sen bedenini güçlendiriyosun.
Zaten doktor vermisti ama bi sorayim dedim ben kullananlara. Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur elbet birgun bende anne olurum once daha muhtaclara sonrada bana versin Rabbim.. Amin
amin canım inşallah. 9 ay çok uzun bir süre değil ben 2 sene bekledim. ben bebek yapmayı düşünene kadar bilmezdim günleri falan olduğunu. ve ozaman hayran kaldım şu ilk geceden hamile kalabilen insanlara nasıl bir doğurganlıktır bu anlamış değilim. 2 senede zor kaldım hamile :))) okadarda hesaplıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?