Folik asit

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.997
5.209
398
Kızlar bebek istiyorum inşaallah. Fakat rutin bir doktor muane si hala gitmedim bu ay deneyim olmazsa giderim diye düşünüyorum. Ama merak ettiğim bir konu var folik asit almadan hamile kalsak kötü şeyler olurmu? Birde folik asit i kendimiz alsak nasıl olur?

Kızlar bebek istiyorum inşaallah. Fakat rutin bir doktor muane si hala gitmedim bu ay deneyim olmazsa giderim diye düşünüyorum. Ama merak ettiğim bir konu var folik asit almadan hamile kalsak kötü şeyler olurmu? Birde folik asit i kendimiz alsak nasıl olur?
folil asiti hemen al kullanmaya başla cnm.bi nevi mineral takviyesi olduğu icin bi zarari olmaz yararı olur. yumurtlama günlerini filan takip ediyo musun. bak ben ilk aylar cok cahildim ne yumurtlama günü biliyodum ne baska bisi hatta iliskiden sora hemen kalkip lavobaya girip sonra sicak dus aliyodum. öldürüyormuşum meger spermleri :))) bu konulara dikkat et

folil asiti hemen al kullanmaya başla cnm.bi nevi mineral takviyesi olduğu icin bi zarari olmaz yararı olur. yumurtlama günlerini filan takip ediyo musun. bak ben ilk aylar cok cahildim ne yumurtlama günü biliyodum ne baska bisi hatta iliskiden sora hemen kalkip lavobaya girip sonra sicak dus aliyodum. öldürüyormuşum meger spermleri :))) bu konulara dikkat et

Evet takip ediyorum ama kendi kendime bir test yapmadım folik asit i alacağım eczaneden artık

folik asidi doktorlar gebelik düşünmeye başladıgın andan itibaren öneriyorlar.. vucudun eksigini kapatsın hazırlık yapsın diye.. adetinizin başlancıgından 12.-16. günler arası sık ilişkiye girin.. hemen duş almayın.. yarım saat en az bacaklarınızı kapatıp uzanın iyice dursun içerde.. Allah hayırlı evlat versin cnm :anneadayı:

düşünüyorsanız hemen başlayın. zaten folik asit yararlı birşey yani bir nevi vitamin diyebiliriz. bende nasipse önümüzdeki ay adetin 3. günü doktora hormon testi yumurtalık kontrolü için gidip folik asite başlayacağım. hatta eşine de ver. zararı olmaz yararı olur. yukarıda arkadaşın dediği gibi yumurtlama günlerini takip et ve sakın ilişkiden sonra hemen kalkma. sıcak duş spermleri öldürür. mümkünse gece öyle yat. sabah duş alırsın. gerçi bizim arkadaş muhtemelen adetinden 1 hafta önce hamile kalmış. yani belli olmuyor ama garantisi yumurtlama döneminde olması. Allah hepimize hayırlısıyla bir evlat nasip eder inşallah.

Back
X