Folik asite ara vermeden devam edebilir miyim?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
1 kutu folik asit kullandım arada 1 gün atladıgım oldu bugun folik asitim bitti. Dün hamile oldugumu öğrendim diğer kutu için ara vermeden devam edebilir miyim yoksa yine de 7 gün bekleyim mi

1 kutu folik asit kullandım arada 1 gün atladıgım oldu bugun folik asitim bitti. Dün hamile oldugumu öğrendim diğer kutu için ara vermeden devam edebilir miyim yoksa yine de 7 gün bekleyim mi
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun..
Bence şu an da kullanmayın öncelikle bir doktor ile görüşün kese görününce doktorunuzun tavsiye ettiği folik ile devam edin. Ama öncelikle gebeliğin sağlıklı olduğuna emin olun.

Folik asit bebeğin ilk oluşum zamanlarında çok önemliymiş.. Folik asit için vücutta depolanmadığı ve suda çözündüğünü duymuştum..O yüzden ben mesela evde öğrendim ,ertesi günü doktora gittim ama ara vermeden devam ettim...Gebelik öncesinde de kullanıyordum buarada...Gittiğimde de doktorumun önerdiğine geçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…