folik asite başlamalı mıyım ?

mavifiyonk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
68
33
88
35
Merhaba kızlar.uzun zamandır takipteyim yeni üye oldum.hamilelik düşünüyorum ama folikasit ile ilgili;

kullanmalısın diyenler..hayır zararlı annelerimizin folikasitten haberimı vardı diyenler...fazla folikasit çocukta otizme sebeb olur diyenler...

Kafam çok karıştı.Sizin tecrübeleriniz ve önerileriniz nelerdir?cevaplar ıçin şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar.uzun zamandır takipteyim yeni üye oldum.hamilelik düşünüyorum ama folikasit ile ilgili;

kullanmalısın diyenler..hayır zararlı annelerimizin folikasitten haberimı vardı diyenler...fazla folikasit çocukta otizme sebeb olur diyenler...

Kafam çok karıştı.Sizin tecrübeleriniz ve önerileriniz nelerdir?cevaplar ıçin şimdiden teşekkürler.

Mrb canm bende bugün öğrendm hamiş olduğumu benm bildiğim her doktor veriyormus zaten ama zararı varmı bende bilmiyorm

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins. Çok az kişi zararlı olduğunu söylüyor bende evham yaptım iste :)

Gebelik düşünen her kadına Dr.lar yazıyor hemen. Hatta üç ay önceden başlanmasinda fayda var..

folık asıt otızm yapmaz
tam aksıne tup defektının onune gecer
eskıden kımse ılac kullanmazdı
eskıden kadınlar tarlada da dogururdu :)
otızm dıs gebelık bos gebelık hepsı eskıden vardı sebebı bılınmezdı
sımdı hepsı bılınıyor
eskının bilimiyle sımdı arasında eskı ve yenı dıye farklar var
folık asıt sadece hamılelıkte cocuk dusunenlerde degıl normaldede kullanılabılen faydası olan zararı olmayan bı ılactır
bılgınıze ;)

Hamileyken de kullanılıyor mu kullanılıyorsa ne işe yarıyor acaba bilginz var mı
Bir sure daha kullanılıyor diye biliyorum. Bebeğin omurilik gelişiminin sağlıklı tamamlanması için.kemiklerde açıklık gibi bisey oluyormuş eksikliğinde .Allah korusun.

Back
X