Folik asite geç kaldım

Çoğu insan önceden başlamıyo canım hamileliğinide zaten 4. Haftada en erken öğrendiği için senin gibi geç başlıyo kötü şeyler düşünme bişey olmaz Allah ın izniyle

korkma canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktı ve folik asite ondan sonra başladım ben 2 kutu bitirdim sonrasında.. bu sefer henüz hamile kalmadan başladım açıkçası inofolic olduğu için başladım yoksa başlamazdım yine :) vitaminlerle aram pek iyi olmadığından o da :) yani geç kalmış sayılmazsın canım bir şey olmaz :)

korkma canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktı ve folik asite ondan sonra başladım ben 2 kutu bitirdim sonrasında.. bu sefer henüz hamile kalmadan başladım açıkçası inofolic olduğu için başladım yoksa başlamazdım yine :) vitaminlerle aram pek iyi olmadığından o da :) yani geç kalmış sayılmazsın canım bir şey olmaz :)

Bende 4.haftada basladim doktor o sekilde soyledi :)
Sağ olun kızlar. İnşallah hayırlarla gelir hepimize bu ilaçlar vitaminler :))

Ben hiç kullanmadım. Şiddetli baş ağrıları yapıyordu ve dr'um sana zarar veriyorsa kullanma dedi. Daha hamile kalmadan bıraktırdı. Hamile kaldıktan sonra da yapılan testlere göre ihtiyac olmadığını söyledi. Mutlaka kullanıacak diye bir sey yok. Bir ceşit takviye.

Son düzenleme:
Back
X