Aşılama Folik asitten naber??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
aşılama yaptırcak hanımlar,folik asit kullanmaya başladınız mı ? ne kullaniyorsunuz?düzenli içebiliyormusunuz?ben gecen sene yaklasık 2 ay kadar düzenli kullandım.sonra bıraktım. Folbiol. şimdi aynı ilaca devam ama arada unuttuğum oluyor tabii

yine unuttuğumu hatırladım yaklasık bir 3 gündür içmiyorum. sonra baktım meğer ilaç bitmiş :( umarım yarın almayı unutmam...

ben düzenli kullanıyorum FolıcPLus. Hamile kalmadan 1 ay önce düzwenli başlamıştım herakşam 3 tane. Hala daha da dikkatli bi şeklde hiç atlamadan içiyorum:))

bende kullaniyorum ama günde 1 tane.toz seklinde benimki,doktor su kadar kullan falan demedi ondan bende aklima geldikce 1 tane aliyorum.kutusunda 1 tane yaziyor...
off ya bi hamis kalsak demi kizlar

bugün banada doktor folik asiti sordu düzenli kullaniyomusunuz diye..
ben yaklasik1,5 yildir düzenli kullaniyorum melegimin ne zaman gelicegini bilmedigimiz icin birakmaya da niyetim yok..hamile kalinca da 9 ay icmeye devam sonucta zararli bisey degil,bazen unuttugum oluo ertesi gün iki tane birden aliorum...
doktor bu cok iyi dedi..aksatilmamasi gereken bir vitamin folik asit

SLM NAZLI BEBıs nasıl
ğördün mü onu

Mrb, evet dün gördüm keseyi.... :) herşey güzel. haftaya da umarım kalp atışlarını görücez. alla herkese göstersin çok güzel bir duygu. progesteronum düşük çıktı ama ilave iğneye başaladık. yatıyorum evde iş yok bi kaç gün:((:nazar:

Mrb, evet dün gördüm keseyi.... :) herşey güzel. haftaya da umarım kalp atışlarını görücez. alla herkese göstersin çok güzel bir duygu. progesteronum düşük çıktı ama ilave iğneye başaladık. yatıyorum evde iş yok bi kaç gün:((:nazar:

canım aşılama ile mi hamile kaldın biraz bahseder misin?

canım aşılama ile mi hamile kaldın biraz bahseder misin?

mrb, evet aşılama ile kaldım ilk aşılamaydı. İzmirde bayraklıda smyrna art'te yaptırdım aşılamamı. Ve başardık umarım ii bi gebelik olur nve sağlıkla alırım kucağıma, hepimiz için hayırlısı olsun. Sormak istediğin bişi varsa yardımcı olmaya çalışırım.

mrb, evet aşılama ile kaldım ilk aşılamaydı. İzmirde bayraklıda smyrna art'te yaptırdım aşılamamı. Ve başardık umarım ii bi gebelik olur nve sağlıkla alırım kucağıma, hepimiz için hayırlısı olsun. Sormak istediğin bişi varsa yardımcı olmaya çalışırım.

allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza aşılamadan sonra nasıl geçirdin o dönemi?

allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza aşılamadan sonra nasıl geçirdin o dönemi?

aminnn.. ben hep yazdım burda da benim kasığımda ciddi misket büyüklüğünde bir ağrı vardı aşıdan 3 gün sonra falan başladı 4-5 gün sürdü. Başka da bi belirti yoktu. Normal hayata devam ettim. Daha dikkatli bi şekilde tabi. Crinone jel başladık aşının ertesi günü. Hala devam ediyorum folik asit mutlaka ihmal etmeden içiyorum. Bu kadar :nazar::enbuyukkk:

Çok içten dua ediyorum allah herkese versin inşallahhhh:emir_bebek:

aminnn.. ben hep yazdım burda da benim kasığımda ciddi misket büyüklüğünde bir ağrı vardı aşıdan 3 gün sonra falan başladı 4-5 gün sürdü. Başka da bi belirti yoktu. Normal hayata devam ettim. Daha dikkatli bi şekilde tabi. Crinone jel başladık aşının ertesi günü. Hala devam ediyorum folik asit mutlaka ihmal etmeden içiyorum. Bu kadar :nazar::enbuyukkk:

Çok içten dua ediyorum allah herkese versin inşallahhhh:emir_bebek:

allah razı olsun canım.. inşallah.. benim bugün oldu aşılamam daha hiç bi ağrı sancı olmadı inşallah tutar :)bu arada jel ne için kullanılıyo?

allah razı olsun canım.. inşallah.. benim bugün oldu aşılamam daha hiç bi ağrı sancı olmadı inşallah tutar :)bu arada jel ne için kullanılıyo?

hayırlısı olsun inşallah senin içinde umarım ve tabiki hayırlısıysa tutar.
Jeli progesteron desteği olarak veriyorlar. Bbek tutunabilsin diye. Benim daha önceden bir düşüğüm var. Gerçi jeli düzemli kullanmama rağmen dün kan testimde progesteronum düşük çıktı. Birde iğneye başladık. Yatıyorum yine düşük tehlikesi olabilir.:((

jeli hamile kalmadan önce mi veriyolar yoksa sonuç pozitif olduğunda mı başlanıyo? ya da pregesterona kaçıncı gün bakılıyo?

jeli hamile kalmadan önce mi veriyolar yoksa sonuç pozitif olduğunda mı başlanıyo? ya da pregesterona kaçıncı gün bakılıyo?

Progesteronuma her gittiğimde bakıldı. Jeli evet hamile olup olmadığın belli olmadan aşılamanın ertesi günü başlandı. Bildiğim kadarıyla bütün aşılamalarda veriyorlar. Ama belki senin durum farklıdır. Yada bir sor istersen dr'una...

Progesteronuma her gittiğimde bakıldı. Jeli evet hamile olup olmadığın belli olmadan aşılamanın ertesi günü başlandı. Bildiğim kadarıyla bütün aşılamalarda veriyorlar. Ama belki senin durum farklıdır. Yada bir sor istersen dr'una...

bana iki aşılamada da başka doktor yaptı bişe veren olmadı. adı ne jelin canım ben bi arıyım doktorumu olmazsa ya endişelendim şimdi:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Back
X