Doğuma Hazırlık Folikaside ne zaman başladınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gebelikten 3 ay once baslanmasini oneriyorlar genelde.. ben de yaklasik 2 ay once felan baslamistim..

Şuan gebelik şüphem var sadece ama bende hamilelik düşündüğümde başlamıştım 1 ay önce. Bakalım hayırlısı.

ben 3.haftada başladım ama bilmiyordum. gebelik planlıyorsanız vücudu hazırlamak için içmeye başlanmalı.

Benim doktorum illa öncesinde başlanmasına gerek yok, hamile kaldığını öğrendiğinde başlasan da olur aynı şey demişti. Kendisi folik asit içmenin kadınları strese soktuğunu, hergün hapı içerek hamilelik düşüncesinden çıkamadıklarını sırf bu düşüncenin bile hamileliğe engel olabileceğini söyledi hep.

Bana da mantıklı geldiği için başlamadım erken. Bebek için denemeye başladığımız ay yumurtlama haftamda kafama göre başladım. Sonradan hamile olduğumu öğrendim yani gebeliğin 3. haftasında başlamış oldum.

hamilelik düşünüyorsanız doktorlar öncesinde başlanmasının faydalı olacağını söylüyorlar.

Ilk gebeligimde hamileligimi ogrendikten sonra kullandim yani yaklasik 2 ay.
Simdiki gebeligimde de oncesinde dış gebelik gecirdigim icin korunmamizin bittigi ay basladim.Yani hamileligi ogrenmeden 2 hafta once fln baslamistim.

gebelikten 3 ay once baslanmasini oneriyorlar genelde.. ben de yaklasik 2 ay once felan baslamistim..

Hamilelik oncesi kullanmistim ama bebek olmadi 5 ay kadar kullandim. Sonra biraktim ne de olsa olmuyor diye. Hamileligimi ilk kanda ogrendigim gun tekrar basladim. Adetim 1 gun gecikmisti. 12.hafta sonunda da folik asiti biraktim

Korunmayı bırakmadan önce bir kadın doğum uzmanına muayene olup gebelik düşündüğünüzü söylerseniz folik asit siz istemeden veriyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…