- 25 Ocak 2017
- 37
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi semraelifcik
-
Selam kk ben 1.5 aylık gebe yim ikinci ye bugün kontrol e gittim herşey gayet iyi bi problem yok doktor a dedim ilaç vesaire kullanmama gerek var mı yok dedi ilk gebelikde kullanmadım hiç ilaç sorun olmadı çok şükür bugün bi arkadas nasıl kullanmiyosu n folikasit vermesi lazım dedi aklım karıştırdi bi problem olur mu
İlk üç ay kesinlikle şart kadın doğumda asistandm tüm gebelere gelişim için verilir
Canim folikasit gebe kalma dusuncesindeyken kullanilmaya baslaniyor. Nedeni ise gebeligin ilk 28 gunu en tesirli zamani olmasi. Beyin gelisimi icin cok onemli. Kendin iyice arastr istersen ve snra mutlaka kullan derim. Benm doktrm 9 ay boyunca tavsiye etti. Bebekler anneleri somuruyor malum:) eger bizde yeteri kadar kalmazsa bu sefer bebekte bulamiyr ee bizde gucsuzlesiyoruz. Vitamin doktrluk bisy degl bile benm doktrmda vermedi ben gosterdm icinde folik asit var mi en o onmlisi o demisti. Ve hatta dogumdan snra 6 ay falanda kullanmami tavsye etmisti. Cnku emzirirkende ayni somurge devam ediyorSelam kk ben 1.5 aylık gebe yim ikinci ye bugün kontrol e gittim herşey gayet iyi bi problem yok doktor a dedim ilaç vesaire kullanmama gerek var mı yok dedi ilk gebelikde kullanmadım hiç ilaç sorun olmadı çok şükür bugün bi arkadas nasıl kullanmiyosu n folikasit vermesi lazım dedi aklım karıştırdi bi problem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?