Folikül boş çıkması

Bizde baya değişti. Gene 13 adet felan toplandı yani sayıda değişiklik olmadı ama çok şükür kalitesi arttı önce blast aşamasına gelememişti mesela 2.
De 1 tane 5ab 2 5bb 1 adet 3bb şeklinde 4 embrio oluştu.
5ab transfer olduk tuttu çok şükür.
Rica etsem neler kullandınız düzenli neler yaptınız söyler misiniz? Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla

Umutsuz olmayin,hep böyle devam etmeyecek. Çünkü vücudun her ay olgunlaştırdigi ve seçtiği yumurta değiştir . Bir sonraki opuya baslamadan önce mutlaka ama mutlaka minimum 3 ay süreyle yumurta kalitenizi arttıracak takviye ürünler kullanın. Bunlar hem hap hem de aktardan alacağınız ürünler olmalı. Bu forumda konuyla ilgili çok bilgi var. Lütfen yumurta ve hatta sperm kalitenizi de arttirmadan bir sonraki tedaviye baslamayin.
Neden 3 ay? 1 ay yeterli olmaz mı:( karmaşık bir durumun içindeyim 3 ay uuzn bir süre ya? Siz neler tükettiniz?

Rica etsem neler kullandınız düzenli neler yaptınız söyler misiniz? Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Omepa q10 verdi doktor ama mucize değildir dedi ysni
Beklentiye çok gitmeyin gibi.
Ben çörek otu yağı kullandım hemen hemen 3 ay. Arı sütü bal polen propolis karışımı kullandım ama alerjiniz varsa kullanmayın.
Kesinlikle paketli gıda çıkarın ve gluten çok dikkat edin tatlıyı da çıkartabiliyorsanız çıkarın ben sadece ilk 3 ay dikkat ettim ama benim tedavim 5 ay kadar ertelendi yani son 2 ay hiç dikkat etmedim yani gluten ve paketli gıdaya dikkat ettim sadece. Diğerleri bitmişti bıraktım

Arkadaşlar merhaba bugün opu vardı 2 demişti hoca ama 3 folikül varmış boş çıkmış hepsi, amh 0.11. Bu ne demek? Başına gelen var mı? Niye boş oluyo? Hep böyle mi devam edecek? Çok üzgün ve korkmuş haldeyim.
Ben pcos hastasıyım çok fazla sayıda yumurtam var yani ilk tedavimde o kadar çok yumurtanın içinden 4 yumurta toplanmış 3 ü ile işlem yapılmıştı en son 1 tane orta kalite embriyo kalmıştı negatif tabi 2. Tedavimde 26-29 yumurta toplanmış sonuç olarak 10 tane iyi ve orta kalitelerde embriyom var 2 5AA embriyo transfer edildi şu an yani yumurtalar her ay değişkenlik gösterebiliyor umutsuzluğa kapılmayın çok stresli zor bir süreç maalesef ki hem maddi hem manevi yoruyor insanı ama umut ve moral en büyük destekçimiz

Omepa q10 verdi doktor ama mucize değildir dedi ysni
Beklentiye çok gitmeyin gibi.
Ben çörek otu yağı kullandım hemen hemen 3 ay. Arı sütü bal polen propolis karışımı kullandım ama alerjiniz varsa kullanmayın.
Kesinlikle paketli gıda çıkarın ve gluten çok dikkat edin tatlıyı da çıkartabiliyorsanız çıkarın ben sadece ilk 3 ay dikkat ettim ama benim tedavim 5 ay kadar ertelendi yani son 2 ay hiç dikkat etmedim yani gluten ve paketli gıdaya dikkat ettim sadece. Diğerleri bitmişti bıraktım
Arı Sütü karışımını hangi marka kullandınız ben de haziran gibi tüp bebek düşünüyorum şimdiden başlamak istiyorum

Arı Sütü karışımını hangi marka kullandınız ben de haziran gibi tüp bebek düşünüyorum şimdiden başlamak istiyorum
Öncelikle alerjiniz olmadığına emin olun sanırım ters tepki veriyor vücutta bazılarına yani alıp kullanırken ilk aşamada azar azar tüketin isterseniz.
Ben eğriçayır almıştım ham mal polen propolis arı sütü olarak en yüksek arı sütü oranı içindeki o mantıklı gelmişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde ama Omepa gibi takviye de kullanın isterseniz ek olarak.

Ben iki ay üst üste tüp bebek tedavisi gördüm, ilkinde 3 ikincisinde 1 folikül vardı, maalesef ikisinde de boş çıktı. Daha önce hiç dolu çıkan folikülüm olmadığı için boş folikül sendromu olmasında çok korkuyorum ben de. Sizin dolu folikül tecrübeniz olmuş, mutlaka devam etmelisiniz.

Eki Görüntüle IMG_20231206_221059_206.webp o kadar kötü bir gündü ki adetimin 7. Günü ultrasona girdim rezerv azlığım var birde özele gittim daha ilgili olurlar diye doktor yumurta yok dedi gönderdi iğne ve klomen başlayacağım . O kadar ters bir doktordu ki korkumdan folikülde mi görünmüyor hiç diyemedim anlayan varsa rica etsem folikül küçük siyah keseler mi var mı ?

Back
X