- 2 Mayıs 2023
- 659
- En iyi cevaplar
- 1
- 262
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kuzum sakin ol öncelikle boş çıkabiliyormuş bazı aylarda, hormon testlerini yaptırmışmıydın bilmiyorum ama sonuçta yumurta oluşuyor dolu çıksa döllense bile tutmayabiliyor benim öyle olmuştu, omegayı bende araştıracağım.Şu an hangi takviyeye başlayacağımı bilmiyorum doktorum henüz bi şey demedi. İlk tedavimde de sayım 2 ydi ama doluydu transfer oldum tutmadı. Şimdi bunu duyunca şok oldum.. o kadar çok takviye var ki iyi bi araştırma gerekiyor. Umarım işe yarar.
E2 350 ydi. Doktor 2 demişti. 3 varmış. Tabi değer düşük. Olgun gibiydi 18 ve 20 mm. Ama boş. İnanamıyorum. Umarım bu aylık bi şeydir. Böyle bi sendrom varmış çünküMerhaba kuzum sakin ol öncelikle boş çıkabiliyormuş bazı aylarda, hormon testlerini yaptırmışmıydın bilmiyorum ama sonuçta yumurta oluşuyor dolu çıksa döllense bile tutmayabiliyor benim öyle olmuştu, omegayı bende araştıracağım.
Tabiki her ay boş çıkar diye bişey yok, doktorunla görüşebildin mi inşallah yolumda gider herşey bundan sonrası için süreç biraz stresliE2 350 ydi. Doktor 2 demişti. 3 varmış. Tabi değer düşük. Olgun gibiydi 18 ve 20 mm. Ama boş. İnanamıyorum. Umarım bu aylık bi şeydir. Böyle bi sendrom varmış çünkü
Transfer öncesi her hafta en az 1 kere balık, her gün ceviz, arada avokado mutlaka d vitamini bol yeşillik yedim ve önce maxijuno sonra dr umun önerdiği Cnsfertiw adlı multivitamini kullandım naçizane tavsiyedirŞu an hangi takviyeye başlayacağımı bilmiyorum doktorum henüz bi şey demedi. İlk tedavimde de sayım 2 ydi ama doluydu transfer oldum tutmadı. Şimdi bunu duyunca şok oldum.. o kadar çok takviye var ki iyi bi araştırma gerekiyor. Umarım işe yarar.
Görüştüm her ay böyle olacak diye bi şey yok diğer aylar bakalım dedi astalife vitamin önerdi. Bugün zor bi gün benim için. Qenzim q10 da almak istiyorum sizler ne önerirsiniz?Tabiki her ay boş çıkar diye bişey yok, doktorunla görüşebildin mi inşallah yolumda gider herşey bundan sonrası için süreç biraz stresli![]()
Tahmin edebiliyorum bende negatifi duyduğum an çok kötü olmuştum onca uğraştan sonra … Sigara kullanımı varsa doktor kesinlikle içilmesini istemiyor, onun haricinde bana bir vitamin önerilmedi ben sordum Qenzim i istersen kullanabilirsin demişti. Ben şimdi d vitamini kullanıyorum, birde hormon vitamin testleri yaptırdım bakalım sonuçlara göre kullanacağımGörüştüm her ay böyle olacak diye bi şey yok diğer aylar bakalım dedi astalife vitamin önerdi. Bugün zor bi gün benim için. Qenzim q10 da almak istiyorum sizler ne önerirsiniz?
Canım buralarda gezerken bende omepaQ10 ve solgar multivitamin görmüştüm birde biestreon ve dhea gibi ilaçlar var sanırım ama onu doktor tavsiyesiyle alman lazım araştırabilirsin burası bir sürü tecrübeli arkadaşla dolu. Umarım herşey gönlüne göre olurGörüştüm her ay böyle olacak diye bi şey yok diğer aylar bakalım dedi astalife vitamin önerdi. Bugün zor bi gün benim için. Qenzim q10 da almak istiyorum sizler ne önerirsiniz?
Merhaba bence 2-3 ay kendinizi tedaviye hazırlayın. Anca toplanıyor vücut çünkü ben de de 11 yumurtadan ilk tedavide 1 adet hiç iyi olmayan bi embriyo elde edilmişt tabiki negatif oldu. Sonra 3 ay bekledim bide tedaviye engel durumlar oldu yaklaşık 5-6 ay bekledik.Görüştüm her ay böyle olacak diye bi şey yok diğer aylar bakalım dedi astalife vitamin önerdi. Bugün zor bi gün benim için. Qenzim q10 da almak istiyorum sizler ne önerirsiniz?
Merhaba. Sonrasında ki opu da gelişme nasıldı acaba? Bende bu ay opu oldum. 2.opuyu hemen yapsak mı beklemelimiyiz düşünüyorum. Yumurta kalitesi döllenme sizde nasıl değişti?Merhaba bence 2-3 ay kendinizi tedaviye hazırlayın. Anca toplanıyor vücut çünkü ben de de 11 yumurtadan ilk tedavide 1 adet hiç iyi olmayan bi embriyo elde edilmişt tabiki negatif oldu. Sonra 3 ay bekledim bide tedaviye engel durumlar oldu yaklaşık 5-6 ay bekledik.
Omepa kullandım arı sütü bal polen alerjiniz yoksa bence en etkili doğal takviye. Çörek otu yemeyi önerirler ben yağını alıp Her gün bi tatlı kaşığı içmiştim.birde en önemlisi bunu kendimde farkettiğim için yazıyorum gluten. Yani evimden tatlı ve abur cubur paketli gıda eksik olmazdı kesinlikle kestim ciddi oranda yemedim bende eşimde dikkat ettik bence onun da çok etkisi var. İnşallah bi sonrakine çok daha iyi ilerler tedaviniz![]()
En geniş içerikli ve mg olarak da iyi olan proxyfemin var. Siz yinede karşılaştırarak bakın. Görünce fikir olur belki diye söylemek istedim. Ben memnunum.Şu an hangi takviyeye başlayacağımı bilmiyorum doktorum henüz bi şey demedi. İlk tedavimde de sayım 2 ydi ama doluydu transfer oldum tutmadı. Şimdi bunu duyunca şok oldum.. o kadar çok takviye var ki iyi bi araştırma gerekiyor. Umarım işe yarar.
Merhaba benim de amh düşük aynı sizin gibi oldu hep 3 göründü 1 toplandı ben bir kaç ay takviye kullandım qoenzimq10 omega3 biosteron folik asit vs ama en son gittiğim doktorum boş çıkmasının çatlatma iğnesiyle alakalı olduğunu söyledi şaşırdım açıkçası en son 2 tedavide iki folikul 2si de dolu çıktı. Ben takviyelerin de ise yaradığını düşünüyorum. Bir de yememe içmeme çok dikkat ettim o süre zarfında mor kırmızı meyveler sebzeler tukettim somon tükettim Akdeniz tipi beslenmeye çalıştım hep. Her ay aynı olacak diye bir şey yok bir sonraki sefer dolu çıkar hoc canınızı sikmayin. Yediklerinize dikkat edin takviye alın ve yürüyüş yapın. Bi de embriyolog İdil Bozkurt var onu takıl edebilirsiniz onun kullandığı tozları falan da almıştım ben.Arkadaşlar merhaba bugün opu vardı 2 demişti hoca ama 3 folikül varmış boş çıkmış hepsi, amh 0.11. Bu ne demek? Başına gelen var mı? Niye boş oluyo? Hep böyle mi devam edecek? Çok üzgün ve korkmuş haldeyim.
Qenzimq10 hiç bırakmayın, bir de antioksidan beslenme çok faydalı diyetisyen Kevser kurnaz ve embriyolog İdil Bozkurt mutlaka baştan sonra izleyin videolarını tariflerini uygulamaya çalışın takviye konusunda ben çok şey kullandım şu ise yaradı diyeceğim bir şey yok maalesef çok fazla şey kullandım çünkü, glutatyonu da araştırın bence ona da ise yarıyor diyorlar. Ama insallah olur en önemlisi moral.Hepinize teşekkür ederim. Aslında neredeyse 1 senedir dikkat ediyorum vitamin kullanıyorum yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.. ama bu sonuçla karşılaşmak.. çok üzdü beni. Hala kendime gelmiş değilim. Astalife ve qenzim q10 başlıcam tekrar. O kadar çok vitamin var ki hangisini araştırayım hangisini kullanayım hangisi iyi gelir inanın bilmiyorum. Bazen ters tepkime bile yapabiliyormuş. Doktorum astalife önerdi diye onu alcam. Umarım işe yarar. İşin garip tarafı ilk opumda 2 vardı 2 si de doluydu. Boş folikül sendromu neden bi şey var? Bu beni korkuttu açıkçası bu tedavinin böyle sonuçlanması değil.
Bizde baya değişti. Gene 13 adet felan toplandı yani sayıda değişiklik olmadı ama çok şükür kalitesi arttı önce blast aşamasına gelememişti mesela 2.Merhaba. Sonrasında ki opu da gelişme nasıldı acaba? Bende bu ay opu oldum. 2.opuyu hemen yapsak mı beklemelimiyiz düşünüyorum. Yumurta kalitesi döllenme sizde nasıl değişti?