Fön makinasıyla uyuyan kızım

JodiLyn

Lyn
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
753
37
123
Konya
Merhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️

yanı sürekli fön mankınesı elınde duramazsın baska türlüde uyumuyor dıyorsun fön makınesı sesını kayded cdye muzık gıbı calsın dursun :)

Canım bence çok alıştırma fön makinesine. Bu sefer sürekli alışkanlık yapacak. Büyüdükçe aklı erecek, açmadığında ağlıycak. Biraz ağlar ama alışır bence kendi uyumaya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefondan açıyorumda kesmiyo sıpayı illa kendisi olacak [emoji5]️

Telefondan açıyorumda kesmiyo sıpayı illa kendisi olacak [emoji5]️

Hahah yerim onu ben :) Aynen gürültü bilinçaltında neleri tetikliyor kim bilir. Uzmana danışmakta fayda var.

[emoji5]️[emoji5]️ yorumlar için sağolun hayırlı sabahlar [emoji56]

benim bebegim kolikti altı ay gece gunduz elektrik süpürgesi ile uyuduk sukur altı aydan donra gecti zamana bırakın kendi kendilerine duzelıyorlar ben en son telefona kaydetmistim müzikçalarda surekli calıyodu sesde yuksektı ama

benim bebegim kolikti altı ay gece gunduz elektrik süpürgesi ile uyuduk sukur altı aydan donra gecti zamana bırakın kendi kendilerine duzelıyorlar ben en son telefona kaydetmistim müzikçalarda surekli calıyodu sesde yuksektı ama

Umarım bizimkide geçer 2 ayımız var dAha ozaman [emoji1]

Allahım fön makineleri elektrikli süpürgeler daha neler duyacağım. Benim kontes gelmeden beni bayağı bir bilgilendiriyor ufacık velet.. Allah yardımcınız olsun bakalım ben neleri neleri daha tecrübe edeceğim... :44::44::44:

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sonra büyüyüp gidiyorlar işte [emoji1]

:53: çok şaşırdım hem fön makinesine hemde süpürgeye benim kızım sadece müzik dinlerdi ama sizin bebekler baya değişikmiş yahuu:53:

Bizim kız için saç kurutma makinesi sesini youtube'dan indirmiştim cep telefonuma. Sesini açıp bir metre uzağına bırakıyordum telefonu, o sesle mışıl mışıl uyuyordu. Anne karnındaki seslerle özdeşleştiriyormuş saç kurutma makinesi sesini. bundan dolayı rahatlayıp uyuyorlarmış.

Canim bu gecici bir surec insalla zamanl yoluna gircek
benum oglim 21 aylik hep ninni acarim telden o sekilde uyir dalincasa kapatirim

Ay yalniz degilmisim demekki.benim oglum da 2 aylik ve malesef kolik.bizim de elektrik supurgesine zaafimiz var.anne karnindaki seslere benziyormus bu sesler.ben de telefona kaydettim ama son bir haftadir mamayi degistirdim.bu yeni mama sorunumuzu yariya indirdi diyebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel bir çare bulabilmissini.benimkide hiçbirşey fayda etmiyor .allahim aklimi almasin yarabbim.hiçbirşey fayda etmiyor uyku yok napicammmmmm bennnnn 4.5ayligiz umarim duzeliriz

arkadaşım gece uyuyorsa şükret haline benim kızım 5,5 aylık oldu gündüz zaten uyumaz son 1 aydırda her gece 5 defa uyanmaya başladı tükeniyorum artık sinirlerim yıprandı resmen sürekli altı çökmüş ve morarmış gözlerle dolaşıyorum ruh gibiyim

fön makinesi elektirikli süpürge anne karnındaki seslere benzediği için rahatlatıyo bebekleri :)

Bende ole uyutuyordum gündüz uyanıkken müzik dinleti ama aynı müzik kulağı alışınca onunla uyur ama pes etme her tarzda müzik dinleti birini sevcek benimki yabancı seviyor

Back
X