Fön makinasıyla uyuyan kızım

Bebekler anne karnindayken ortalama 23 haftalıkken duymaya başlıyorlar. Hem anne karnında olmaları hemde sıvı içinde olmaları dışarıdaki sesi makine sesine benzetmelerine neden olur. Çamaşır bulaşık makinesi, süpürge, fon makinesi bebeği anne karnında gibi hissettirir ve biciriklar bundan hoşlanırlar. Yavaş yavaş azaltın bir anda değil çok küçük olabilir masal okuyun ise yaradığını söyleyenleri çok duydum

Canim ben
Merhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nerseyse sizinle ayni sikintiyi paylasiyoruz kizi. 4cu ayina girdi karninda sislik konuda actik zaten gunduz uyku hicccc yok artik kafayi yiyorum yabanci birini gorsun agliyo bnde intwrnetten kolik muzik yazip giriyorum kolik gazli olanlar icin hmn susuyo uyuyo tabi 10dkka zar zor uyutuyrum gecede surekli uyaniyo ne yapacagimi sasirdim bnde...

Rezene cayi veriyorum biraz rahatlatiyo ama snra gene ayni

Bende ilk 3 ay saç kurutma Ve supurge makn. Ile uyutuyordum. Fakat size önerim fazla yakınlaştırmayın radyasyon saçıyor bu aletler

Back
X