Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondaten mi pudra mi kizlar

sudde22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
44
6
6
Fonda tenmi pudra mi cilde daha az zzararlı kizlar fondatenin ciltte delikler oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Fonda tenmi pudra mi cilde daha az zzararlı kizlar fondatenin ciltte delikler oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Bende hiç delik oluşmadı. Bence eğer o kişinin başına öyle bir şey gelmesinin nedeni kalitesiz bir ürün kullanması olabilir. Ayrıca tene direkt pudra sürülmesi kalıcı olmaz bence. Hemen dağılır.

Clarins marka fondöten kullandım, evet delik yaptı. Ama pudra ile farklı şeyler, birbirinin yerlerini tutmazlar.

canım delik nasıl yapar fondoten hiç anlamadım, benim bildiğim sivilce lekesinden olabilir o. ama yine de fondotenin iyi bir marka olmasına dikkat et. çok cilt kusurun yoksa yani pudranın hafif kapatıcılığı seni kutarıyorsa. cildin kuru değilse çok iyi nemlendirip pudra sürebilirsin. pudra hafif yapı oalrak çünkü. bir de yaz aylarında boğmuyor. ama bunlar yoksa fondoten derim.yağ bazlı olmasın kullandığın fondoten bence buna dikkat et.

Fondöten de pudra da benim cildimi hangi marka olursa olsun mahvetti.Kişiden kişiye cilde etkisi değişiyor kozmetik ürünlerinin etkisi.Ben genelde nemlendirici kullanırım fakat arada sırada bb veya cc krem kullanıyorum.

Kozmetik ürünler ciltte uzun süre kaldıklarında ve ciltteki makyaj temizlenmeden uyunulduğunda ciltte problemlere yol acabiliyor...size tavsiyem DERMOKOZMETIK ürünler kullanmanız.

Delikten kastın gözeneklerin büyümesi olduğunu sanıyorum.
Pudra ve fondöten aslında beraber kullanılan ürünler.
İlla sadece biri kullanılacaksa, kuru ciltlere fondöten ve yağlı ciltlere pudra diyorum ben.

cildin kuruysa fondöten yağlıysa pudra kullanabılırsın. delik yapma sorununu hıc duymadım ama kalıtelı urunler kullanırsan bu sorunu yasamazsın.dıyelım bı fondöten 150 tl. bunu en az 1 sene kullanıyosun ayda nerdeyse 12 tl yapıyor.kokusundan durusundan dıgerlerıne fark atabılıyor. onerı ıstersen cıldın karma yada kuru ıse Ysl touche eclat kesınlıkle

kullanım amacına göre değişir. leke çoksa önemli bi günse mecburen fondoten kullanıyorum. normal sıradan bi günde pudra kullanıyorum. ama fondoten sürüp üstüne pudra geçince çok hoş duruyo biraz ağır oluyo tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…