Makyaj Ürünleri Fondoten onerisii

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

nbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
27
Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???

Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???

pudra kullan tatlım ya da mat fondötenler var onları bir araştır..

orıflame Optimals Even Out CC Yüz Kremi SPF 20 önerırım cıldını baya bı duzgunleştırıyo

note mattifying extreme wear fondoten canım kesinlikle oneririm benim arkadaşımın da cildi yağlı bunu kullanıyor cildini daha iyi hissettiğini söylüyor çok memnun

fontoden işi sakat iş,bir kaç kez git standa dene orda,yüzünde kalsın,öle karar ver

bence yağlı cilt için en iyisi pudra.. ben fondötenlere takmıştım kafayı ama hepsi de isterse mat yazsın üzerinde parlama yapıyor, hadi bazısı çok az yapıyor ama bu sefer de kalın yapılı oluyor ciltte fondöten olduğunu belli ediyor.. hemen hemen tüm fondötenlerde böyle bir kalıp etkisi oluyor zaten, doğal durmuyor yani.. en güzeli kuru cilde bb krem, yağlı cilde de pudra.. loreal in pudralarını gözüme kestirdim bayram indirimini bekliyorum, şu an elimde essense in pudrası var o da iyi güzel loreal e kadar idare eder beni.. bu arada yağlı ciltliyseniz mineral toz fondöten de düşünmeyin, pudra gibi olduğuna bakmayın inanılmaz yağlandırıyor..

Arkadaslarin dedigi gibi yagli cilde en iyisi pudra. Illaki fondoten kullanacam diyosan chanel mat lumiere önerebilirim. Benim cildimde yagli ve dikkat etmezsem sorunlu olabiliyo (sivilceler, gozenekler, siyah noktalar). Bu zamana kadar birsuru markanin fondotenini denedim en iyisi bu cikti. Yuzum tamamen mat kalmiyo hafif bi isilti oluyo ama yagli oldugunu gosteren bi isilti degil.

Cok tesekur ederim kizlar. İki gun once bir nikaha giderken surdum 1 saat kaldi sadece yuzumde mahvetti beni. Gelir gelmez cope attim. Yuzum kizardi ve siyah nokta olustu. Sanirim gercekten pudra en iyisi

Beyu markasını kullanıyorum hem bitkisel hemde çok doğal görünümü var benimde yağlı cildim tavsiye ederim bi dene istersen canım

Beyu markasını kullanıyorum hem bitkisel hemde çok doğal görünümü var benimde yağlı cildim tavsiye ederim bi dene istersen canım

Tesekkur ederim tatlim daha once duymadim bu markayi watsonstan falan mi aliyosun acaba

Tesekkur ederim tatlim daha once duymadim bu markayi watsonstan falan mi aliyosun acaba
Hayır canım orda yoktur daha büyük yerlerde var avmlerde falan vardır alman markası 50 60 lira civarı beş senedir kullanıyorum iyi bence :)

loreal infallible mat fondoten
rimmel stay matte pudra
bunlara goz atabilirsiniz

Hala sorunlu bir cildin varsa dermatolog onaylı sivilce hapı almanı tavsiye ederim başta dudakları çok kurutuyor ama kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı sivilce yaralarını bile iyileştirdi ve artık fondotensiz çıkmamasına rağmen sivilce problemi yaşamıyor :)

Maksat sorunları kapatmaksa, pudra kapatmaz. sürdüğünüz fondotenin üzerine sabitlemek için kullanırsınız.. Pudra kullanmaktansa hiçbirşey sürmeyin cildinize, yada özel günler için fondoten kullanın. fiyat aralığını belirtirseniz ürün konusunda da yardımcı olabilirim, cilt yapılarımız benzer :KK66:

benim cildimde cok yagli ve ben Clinique yag icermeyen pudrasini kullaniyorum ve cok memnunum. Yüzümdeki parlakligida aliyor sivilcemde yok hic

X