Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???
sagol canimorıflame Optimals Even Out CC Yüz Kremi SPF 20 önerırım cıldını baya bı duzgunleştırıyo
Beyu markasını kullanıyorum hem bitkisel hemde çok doğal görünümü var benimde yağlı cildim tavsiye ederim bi dene istersen canımKizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???
Beyu markasını kullanıyorum hem bitkisel hemde çok doğal görünümü var benimde yağlı cildim tavsiye ederim bi dene istersen canım
Hayır canım orda yoktur daha büyük yerlerde var avmlerde falan vardır alman markası 50 60 lira civarı beş senedir kullanıyorum iyi bence :)Tesekkur ederim tatlim daha once duymadim bu markayi watsonstan falan mi aliyosun acaba
Hala sorunlu bir cildin varsa dermatolog onaylı sivilce hapı almanı tavsiye ederim başta dudakları çok kurutuyor ama kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı sivilce yaralarını bile iyileştirdi ve artık fondotensiz çıkmamasına rağmen sivilce problemi yaşamıyor :)Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???