Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

Herkese merhabalar
sonunda kesin bir kararla diyet maceram başlıyor.yıllardır kilolarımla başım dertte,bazen boşverdim bazen kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ama bir süre sonra sıkıldım,vazgeçtim.şimdiyse burada kendimi bir söz vermiş sayıyorum,istediğim kiloya ulaşacağım ve bu süreci,sonunda da zaferimi de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım :D
21 yaşındayım boyum 1.70, 74 kiloydum beş gündür yediklerime dikkat ediyorum bir kilo verdim devamını da getireceğim inşallah hedefim 58 kilo olmak .desteklerinizi bekliyorum :D

canım başarılar
yaşlarımız hariç tüm fiziksel ölçülerimiz tutuyor ben 29 yaşındayım :1: günsevil başlıklı benimde günlüğüm var seni de beklerim :46:

iyi sabahlar arakadaşlar perfects steps ayakkabısı hakkında görüşleriniz bu ayakkabıyı kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi? :16:
ben hiç kullanmadım ama görmüştüm nette çok mantıklı gelmedi bana sonuçta sadece bir ayakkabı almayı düşünüyorsan sen bilirsin tabi

hepimizin yolunda olsa daha iyi olmaz mı?:( ya diyette kaloriye dikkat ediyo musun
süper olur :)tabi ediyorum aslında yani genelde ama bu hafta öğünlerime çok dikkat etsem de aralarda bir kurabiye bir bisküvi derken çok kaçırdım aslında düşünüce okadar da çok yapmadım sanırım ama çok suçlu hissediyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu çok yoğundum yazmaya vaktim olmadı.kilo bildirimimi de geciktirdim sürekli değişti kilom ama en son tartıldığım kilomu söyliyim 69,8 önceki günlerde 69,4 falanda çıkmıştım evet pek istediğim gibi bir rakam değil bu hafta dikkat edemedim pek ama geçen hafta da 70,4 çıkmıştım şöyle oldu yani
2o nisan cuma >71,5
27 nisan cuma >70,4
7 mayıs pazartesi>69,8
13 mayıs pazartesi >?
sizler neler yapıyorsunuz ?

selam kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu çok yoğundum yazmaya vaktim olmadı.kilo bildirimimi de geciktirdim sürekli değişti kilom ama en son tartıldığım kilomu söyliyim 69,8 önceki günlerde 69,4 falanda çıkmıştım evet pek istediğim gibi bir rakam değil bu hafta dikkat edemedim pek ama geçen hafta da 70,4 çıkmıştım şöyle oldu yani
2o nisan cuma >71,5
27 nisan cuma >70,4
7 mayıs pazartesi>69,8
13 mayıs pazartesi >?
sizler neler yapıyorsunuz ?
yavaş ama kalıcı kilo veriyosun:) benim isveç diyetim bitti 3 kilo vermiştim yarım kilosunu geri aldım öle çok yemememe rağmen bugün ayran detoksuna başladım 2 gün sonra umarım 1 kilo vermiş olurum:)

yavaş ama kalıcı kilo veriyosun:) benim isveç diyetim bitti 3 kilo vermiştim yarım kilosunu geri aldım öle çok yemememe rağmen bugün ayran detoksuna başladım 2 gün sonra umarım 1 kilo vermiş olurum:)
süper çok iyi vermişsin almamışsındır o yarım kiloyu da kilonun oturması gerekiyormuş bir kaç gün protein atağı falan da yaparsın mezuniyetten önce arkadaşların çok şaşıracak eminim :)

süper çok iyi vermişsin almamışsındır o yarım kiloyu da kilonun oturması gerekiyormuş bir kaç gün protein atağı falan da yaparsın mezuniyetten önce arkadaşların çok şaşıracak eminim :)
inşallah canım yaa çok istiyorum şaşırmalarını nesfit de yapmak istiyorum ama riske atmak da istemiyorum fikrin var mı onun hakkında

inşallah canım yaa çok istiyorum şaşırmalarını nesfit de yapmak istiyorum ama riske atmak da istemiyorum fikrin var mı onun hakkında

nesfiti bilmiyorum canım sen şu an detoksunu bir yapda sonra karar verirsin bakalım dukan diyetini de deneyebilirsin kate middleton düğününden önce onla kilo vermişti:)kısa sürede kilo verdiriyormuş

herkese selamlar ,hepinize güzeel bir haftasonu diliyorum
bu hafta aşırı bir yoğunluk yaşıyorum hiç fırsatım olmadı girmeye aslında birazda utandım hiç bir kilo farkı olmadı hala aynıyım şaşırıyorum buna çünkü yemek yemeye bile vakit bulamıyorum aslında ama düzensiz yediğim için galiba :( neyse mızıldanmıyorum diyetimi de bırakmıyorum, bu pazartesi işlerim baya kolaylanmış olacak spora ve diyete devam ediyor olacağım yani

Back
X