Forever (2014)

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
136360_3SHOT_pre.jpg

"New York’un en iyi medikal müfettişi olan Dr. Henry Morgan’ın, kimse tarafından bilinmeyen bir sırrı vardır: o ölümsüzdür! 200 yaşında olan doktorun geçmişindeki bilinmeyenleri, Dedektif Jo Martinez tek tek ortaya çıkaracaktır"

İlk bölümden insanı kendine bağlayan dizilerden.Hafiften bir mentalist havası da yok değil :) 8.3'lük imdb puanıyla dikkate almaya değer bir dizi.Dizi arayışında olanlar varsa mutlaka tavsiye ederim :)

ins bitmez..gectigimiz sezon diger sezonlardan cok iyidi..o psikopati oldurmezlerse daha birkac sezon daha gider bence..
Ya bence de hem üç bölüm verip bitirmezler işallah, kabak tadı verecek bi dizi diil ki. Bence de Morierty ölmezse bitmez dizi.

Artık CSI, Sherlock ve Monk kopyalarından fenalık gelse de ben bu diziye bayıldım. Adam iyi ondan zaar :27:

Artık CSI, Sherlock ve Monk kopyalarından fenalık gelse de ben bu diziye bayıldım. Adam iyi ondan zaar :KK53:

Ben kopya gibi değil de bir varyasyonu olarak düşünüyorum.Bölüm beklemek çok sıkıcı oluyor onun harici sorunumuz yok :)

Ben ikisinide izlemedim. İzlesemmi acaba. Ama konusu yarıda bittiyse... Hiç başlamamak daha mı mantıklı sanki
Ama ikisi de çok güzel lie to me devam niteliği yoktu zaten her bölüm farklı bir olay oluyordu ama devamını bekliyor insan izlerken keyif alıyor Çünkü insan devamını da bekliyor haliyle .. Tavsiye ederim herşeye rağmen ;)

Ama ikisi de çok güzel lie to me devam niteliği yoktu zaten her bölüm farklı bir olay oluyordu ama devamını bekliyor insan izlerken keyif alıyor Çünkü insan devamını da bekliyor haliyle .. Tavsiye ederim herşeye rağmen :KK66:
bugün boştum söylediğin dizilere bakayım dedim. Ben ikisinide izlemişim daha önce ya, aradan zaman geçince isimleri hatırlamamışım :KK70::KK70:

Back
X