Forever Hamile

Hayırlı ugurlu gelsin bebek.allah kucagınada almayı nasip etsin..kaydirigubbakcemile3

gözü aydin arkadasimizinda
rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah
ve allahim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu

tüm annelerin
anne adaylarinin
ve anne olmayi isteyenlerin
anneler günü kutlu olsun

hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla meleğini kucağına almayı nasip etsin mevlam
çok çok dikkat etsin kendine ve kontrollerini hiç aksatmasın zaten gerek görülürse dr'u uygun dozlarda ilacını verir onun bizlerde dua ederiz inşallah sıkıntısız bi şekilde doğurur ve doya doya meleğini bağrına basar guatır için hiç stres yapmasın adıvarcım benim tiroidim gebe kalınca normale binmişti inşallah onunki de normale biner az çok ne yaşadığını tahmin ediyorum

hayirli olsun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
9 ayi sorunsuz gecirsin insallah

Arkadaşlar akşam Foremi acile kaldırıyorlar,kanaması oluyor ve doktor düşük tehlikesinin olduğunu söylüyor..Şu an o kadar üzgünkü ne olur dualarınızı eksik etmeyin Forem'den...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Moralmen çok çöktü ne olur dualarımızı eksik etmeyelim ve bir an evvel sağlıklı bir şekilde gelsin bebişimiz.:emir_bebek:

Forever canımm rabbime emanet ol meleğinle.DUalarım seninle canımm bebeğin sana sımsıkı tutunucak allahın ,iziniylee:Saruboceq:

Arkadaşı tanımıyorum ama kutlarım. Allah sağlıklı doğum nasip etsin İnşallah... Nazarlardan Saklasın. Analı babalı büyütsün. Darısı başımıza...

e haber var mi insallah bi sey olmamistir, nolur Allah"im bi sey olmasin ne bebege nede annesine, kanamasi yokdur bebek onladir insallah gobusunde ?
haber ver canim !!!!

Çok üzüldüm tebrikler yazacakken böyle bir şey duymak.... inşallah bir an önce kucağına almak nasip olur geçmiş olsun

Arkadaşlar akşam Foremi acile kaldırıyorlar,kanaması oluyor ve doktor düşük tehlikesinin olduğunu söylüyor..Şu an o kadar üzgünkü ne olur dualarınızı eksik etmeyin Forem'den...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Moralmen çok çöktü ne olur dualarımızı eksik etmeyelim ve bir an evvel sağlıklı bir şekilde gelsin bebişimiz.:emir_bebek:

ay ilk msjını sevinçle okudum
şimdi de üzüldümm:(
allah kuzusunu forevera bağışlasın
sağlıcakla kavuşsun kuzusuna bütün dualarım onunla

Tam Sevinç Çığlıkları Atacakken.. Bu Mesaj...

Forem Nolur Dikkat Et Kendine Bozma Moralini.. Meleğin Sana Tutanacak İnan Bana :ecrin_bebek:

Bebiş Nolur Bırakma Anneyi :Saruboceq:

Hey heyyyyyyyyyyyyyyy:lepi:
Çok güzel haberlerle geldim kızlar sizekaydirigubbakcemile5
Forem'in şükürler olsun herşeyi gayet güzel geçiyor,o kötü günleri atlattı şükürler olsun.
Cinsiyetimiz belli oldu veeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bir oğlumuz olucak canlarımgamyoncuiremsu
Rabbim güç versin inşallah,sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah:emir_bebek:

Sizlere haber vermek için geldim çünkü biliyorumki sizlerde merak ediyor ve endişelenmiştiniz,artık içiniz rahat etsin,herşey çok güzel şükürler olsunki:Saruboceq:

bu konuyu aramis bulamamistim
cok sevindim merak ediyordum
demek oglusu oluyor foremizin
Rabb'im saglikla kucaklarina almayida nasip etsin insallah
darisi butun istiyenlerin basina olsun insallah

:emir_bebek: :nazar: :emir_bebek: :nazar: :emir_bebek: :nazar: :emir_bebek:

gamyoncuiremsu sağlıkla gamyoncuiremsu dünyaya gamyoncuiremsu gelsin gamyoncuiremsu

a.s. analı a.s. babalı a.s. büyüsün a.s.

allah analı babalı büyütsün inşallah bi avazda da kurtarsınnnnn

hayırlı olsunnnn arkadaşımmmm

Aman amannnnnn, oglusu mu olcakmis masallahhhhhhhh, masallahhhhhhhhhh, rabbim sag selim kucagina aldigi gunleri de gostersin insallahhhhhhhhhhhhhhh .

Back
X