forever living ürünlerini kullanıp hamile kalanlar yazsın lütfen

habibeak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
55
2
forever living ürünlerini kullanıp yumurta rezervi yükselen yada sperm sayısı ve hareketliligi yükselenler lütfen yardımcı olun gerçekten kalitelimi bu ürünler hangi ürünleri kullnaıyorsunuz yada umutlarımızı mı çalıyorlar

Ben arctic balık yağını kullanıyorum. Bi arkadaşım bahsetmişti gin-chia gıda takviyesi ürünü bahsettiğin şeyi yapıyormuş. Bu arada ben türkiyede yaşamıyorum.satışta yapmıyorum. Kendi ihtiyaçlarımı almak için üye oldum. Yani bu yazdıgımdan bi gelir elde etme gibi bi durumum yok. Kendi kullandıgım ürünleri söylüyorum sadece. Ben hamile kalmadan bi ay önce eşimle beraber balık yagına başladık ben ekstra folik asitte aldım. Şampuanını dişmacununu ve roll-on da kullanıyorum. Hepsinden de memnunum.

forever living ürünlerini kullanıp yumurta rezervi yükselen yada sperm sayısı ve hareketliligi yükselenler lütfen yardımcı olun gerçekten kalitelimi bu ürünler hangi ürünleri kullnaıyorsunuz yada umutlarımızı mı çalıyorlar
forever ürünlerini kullandınız mı sonuç nedier acaba cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler

evet doğrudur..hatta bu ürünler yardımıyla çocuk sahibi olup tavsiye eden kişinin adını çocuğuna veren bile var.. B12-folik asit, arı sütü ve argi adı verilen bir ürün ile uygulanan kür hamilelik konusunda yardımcı olacaktır..

X