forivia satış temsilciliği yapanlar varmı?

greeneyesegs

lütfen çocukları pistten alalım
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
1.347
162
123
arkadaşlar forivia satış temsilciliği yapmayı düşünüyorum bu markanın temsilciliğini yapan veya ürünlerini satın alıp deneyenler fikirlerini yazabilirmi ?

Canım ben yapıyorum,forivia temsilcisiyim.ürünleri katologda göründüğü gibi geliyor.ben ürünler konusunda sorun yasamadim.gecelikleride gayet güzel çıktılar.saat ve taki olarak gayet begeniliyor ürünleri.nisan sonu yeni katalog cikicak.3 ayda bir yenileniyor katalog.tabiki bu tur işlerde grup halinde çalışmak daha karlı oluyor.sonuçta bir ay iyi is yaparsın sonra ki ay alıcın az olabilir ama gurubun olunca sen o ay satış yapmasanda altındaki kişiler yaptığı taktirde kazanmaya devam edersin.umarım yardımcı olabilmisimdir:)

Canim sorularını cevaplarım istersen elimden gelince:)

mesela avon orıflame gıbı her ay mı katolog cıkıyo ve para ödemesi kapıda odeme dıye duymustum doğru mu

Forivia katalogu 3 ayda bir yenileniyor.7 mayısta yeni katalogu çıkacak.kapıda ödeme var.

İlk sipariş te 50 TL te ücretsiz kargo,sonraki sipariş te 100 TL te bedava kargo oluyor.bu limitlerin altında 5 TL kargo ücreti odersinptt kargoyla calisiyorlar.6 ay boyunca sipariş geçmezden temsilcilik otomatik iptal oluyor.3 ay içersinde en az 1 sipariş verdiğin taktirde aktif kategorisinde kaliyorsun.

Takılar kataloğun bire bir aynisi.kalitesi güzel.sipariş verenler gayet memnun kaldı.ama su var ki pahalı urunlerin getirisi daha fazla .eğer arkadaş çevrenin genis ise fazla satış yaparsın.bazı zamanlar özellikle yeni kataloğun çıkmasına 1 ay kala ürünlerde %100 indirim oluyor fakat tabiki o zamana kadar stoklar bitiyor.ben bu konuda sıkıntı yaşadım.ürünler yenileniyor diyorlar ama ben yenilendigini görmedim doğrusu.

Forivia dışında başka markalarinda satışını yapıyorum.sonuçta taki dışında başka ürünlere de ihtiyaç duyanlar oluyor.bu şekilde taki satmadiginda başka urun satıp para kazanmaya devam ediyorsun.

cok tesşekkur ederım acaba uye olsam 3 ay ıcınde ıstedığım kadar sıpaarış verebılır mıyız

Bise değil canım.kargo ücreti odememek için ilk sipariş te 50 TL nin altına düşme.2.siparisten itibaren 100 TL altına dusmedikten sonra istediğin kadar sipariş verebilirsin.grubuma katilirsan birlikte kazanmış oluruz istersen .bende yeni katalogla sipariş almaya basliycam.arkadaslar yeni katalogu bekliyorlar.sadece referans numaramla kayıt yapman yeterli .

Mrb 15 aydır Forivia yapıyorum ve en üst düzeydeyim.yeni bir firma ve ürünler katologla birebir aynı.karlı ve yükselmek cok kolay

Merhaba ben yarım saat önce üye oldum onlar mı gönderecek katalogu yoksa ben mi sipariş vereceğim ?

Merhaba bende üye olmayı düşünüyorum ama kayıt olurken baslangic secenekleri diye biryer var onda kafam karıştı sizce hangisini secmeliyim yardımcı olursanız cok sevinirim

Hic kimseye tavsiye etmiyorum aldigim taki 3 gunde karardi ustelik hicbir sekilde parfum ve sivi temasi olmadi malum kis ayindayiz terlemek gibi bir durumda soz konusu olmadi . Komsum saat aldi 2 ayda bozuldu . Musteri temsilcisini ariyorum sizle alakali diyor degisimde iadede yokmus kullanildiginda . Ben avondan farmasiden surekli alisveris yapiyorum boyle bir durumla hic karsilasmadim. Uyede olmustum sipariste topladim hicbirini siparis etmicem berbat

Back
X