• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form çayları?

annelala

54 yolculugu baslasin !!!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
378
330
53
38
Merhabalar
Düzenli olarak günde 3 sefer form çayları icersek zayıflar miyiz ? Deneyen var mı ?

Sanırım boyle kolay yoldan zayıflamayi dusunen sadece benim:KK70:

Form çayları sadece yardımcı olur. Kendi başına zayıflama etkisi yaratması pek mümkün değil :)

Yeşil çay ve beyaz çay güzel yağ yakar diyet ile desteklendiğinde bende günde 2 - 3 fincan içiyorum.Elma kromlu , beyaz çay acai , yeşil çay yaseminli veee favorim ananaslı tavsiye ederimmm ;)

tek başına yardımcı olmaz.
ben de günde 2 bardak yeşilçay bir bardakta kayısı, 9 lu , kiraz sapı gibi diğer seçeneklerden içiyorum.
favorim 9 lu çay tadı güzel hem de metabolizmyı hızlanırıyr yağ yakımını kolaylaştırıyor. bir de iştahımı kapıyor :D

tek başına yardımcı olmaz.
ben de günde 2 bardak yeşilçay bir bardakta kayısı, 9 lu , kiraz sapı gibi diğer seçeneklerden içiyorum.
favorim 9 lu çay tadı güzel hem de metabolizmyı hızlanırıyr yağ yakımını kolaylaştırıyor. bir de iştahımı kapıyor :KK70:

Kesinlikle ama kekik kokusu beni mahvediyor :( Kiraz saplı ve kayısılı tadı mükemmel :D

Back
X