FORMDA KALKMAK ICIN NE YAPMALIYIM?

Ohen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
13
1
8
32
Meraba ben kilo vermek istemiyorum. kiloda almak istemiyorum nasil yemeliyim ne yapmaliyim? Naparsam kilo alirim yada nasil bi yol izlemeliyim. uzun sure diyet yaptigim icin normal hayatima donemiyorum. kalorilerle kafayi bozmus durumdayim hersey kilo aldirir hissi veriyor. kilo almamak icin hayatimda nasil bi yol izlemeliyim?

ilgilenenlere simdiden tesekkur ederim.

Kilo vermek istemiyorsan kalori saymayı bırak. Kilo almak istemiyorsan karbonhidrat yemeyi bırak. İkisini de istemediğine göre kalori saymayacaksın ve karbonhidrat yemeyeceksin. Bende böyle çalışıyor.

Kilo vermek istemiyorsan kalori saymayı bırak. Kilo almak istemiyorsan karbonhidrat yemeyi bırak. İkisini de istemediğine göre kalori saymayacaksın ve karbonhidrat yemeyeceksin. Bende böyle çalışıyor.

Birakmak istiyorum ama 7 ay diyet yapmis ve diyetindn bir kere sapmamia biri olarak kafayi istemeden bozdum.. dediklerini uymaya calisacagim tesekkur ederim:)

Eski beslenme alışkanlığına döndüğün zaman büyük olasılıkla kilon değişecektir. 7 ay bir diyet yaptığına göre belki de bu diyet her neyse bunu bir çeşit yaşam tarzına dönüştürmeyi düşünmelisin.

Diyetisyenden yardım alın kilo.koruma diyeti verilir ...

Eski beslenme alışkanlığına döndüğün zaman büyük olasılıkla kilon değişecektir. 7 ay bir diyet yaptığına göre belki de bu diyet her neyse bunu bir çeşit yaşam tarzına dönüştürmeyi düşünmelisin.

zayiflarken kullandigim listeye yakin hareket etmeye calisiyorum bende

Back
X