formül belli aslında kızlar biliyormusunuz?

nusa

Bir can koynumda, ikincisi karnında
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
153
14
98
arkadaşlar bende hamileyim, çok şükür allahıma...
ama acayip bir kafaya takma dönemi yaşadım 5 ay kadar, resmen ağlıyordum ve moralimi bozuyordum.en son bu ay, yeter be dedim kendime yaptıklarıma bak.bi de sigarayı bırakmıştım, bebişim olur diye...

biz bu arada yeni eve taşındık, ben baya baya eşya falan taşıdım indir kaldır, bide üstüne sigaraya başladım, çünkü sigara içmediğim için bebeğe daha çok konsantre olmuştum, hatta 1 ay içinde 2 kere ilişkiye girdik,1inde hemen kalktım, diğerinde ise biraz sonra kalkıp banyoya girdim.allahın hikmeti, burda arkadaşlar hep diyordu kafaya takmayınca oldu diye, gerçekten öyleymiş.

ben bebek bekliyorum diye, yememe içmeme dikkat etmiştim,macunlar aldım, sigarayı bıraktım,hatta korunma derecesinde ilişkiye girdik,hamileyimdir belki diye taşımayacağım eşyaları taşıdım,parçaladım kendimi, ama gerçekten kafamda bu ay kesin olmaz düşüncesi vardı...

bi baktım adetim geçti,1,2,3,4,5,6 derken test ve pozitif çıktı...

:Saruboceq:

Hayırlı uğurlu olsun canım..Allah hamile olan herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve olmayanlarada versin inşallah..

inşallahhhhhhhhh isteyen herkese versin.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
allah hayırlı zmanda hayırlı evlat versin inşallahhhhh

Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağına alırsınız inş. :nazar:
Darısı başımıza.

saglıklan al kucagına darısı bız ısteyenlerın basına
duanızı eksık etmeyınnnnn

Hayırlı olsun canım .
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .
Allahım olmayanlarada nasip etsin .

Hayırlı olsun canım sağlıklı sorunsuz bir gebelik diliyorum. Yalnız bişey dicem herkez kafamdan çıkardığım ay kaldım diyo iyide hiç mi takıntı yaptığı ay kalan yok bilmiyorum ki hayırlısı Rabbim ol dedikten sonra...

bende canım aynan senin gibi kafamdan attığım ay hamile kaldım.bir ayda 3 kere iliski oldu.yumurtlama günlerine denk geldimi hatırlamıyorum bile.hemen tuvalete kalktım.11 haftalık hamileyim.

hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.
bırde bana denk gelse hayırlısıyla hemen kalktım oldu gıbı seyler...
bu ay kafamdan atabılmek ıcın korundum ınsallalh sımdıkı ay bu kafa dıngınlıyle ınsallahh olur demekten baska elımden bısey gelmıyokıboshayallersmile

hemen kalkmak mı lazım yoksa yatmakmı lazım
hergunmu gun asırımı
kafaya takmak takmamak
ben bunların hangısını uygulayacagımı 9 aydır sasırdım artık napıcamı bılmıyorum.

hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.
bırde bana denk gelse hayırlısıyla hemen kalktım oldu gıbı seyler...
bu ay kafamdan atabılmek ıcın korundum ınsallalh sımdıkı ay bu kafa dıngınlıyle ınsallahh olur demekten baska elımden bısey gelmıyokıboshayallersmile

hemen kalkmak mı lazım yoksa yatmakmı lazım
hergunmu gun asırımı
kafaya takmak takmamak
ben bunların hangısını uygulayacagımı 9 aydır sasırdım artık napıcamı bılmıyorum.

canım öncelikle çok teşekkür ederim.kafam dinginken olsun demişsin ama burda bile kafana taktın. ben de bu aydan önce yaklarımı da kaldırdım ,hemen kalkmadım da, neler yaptım.demekki ilişki esnasında kendimi kasıyormuşum.allah ol dedikten sonra oluyor elhamdüliilllah.ama sen ne kadr zorlarsan o kadar yavaş oluyor.ben çok üzülüyordum perişan oluyordum olmucak diye.tabiki bekleyipte hamle kalanda vardır ama ben böyle oldum işte

arkadaşlar gerçekten çok doğru.kafaya takıp dert etmemek lazım.ben tam 1 yıldır uğraşıyorum delirecek gibi oluyorum bazen.sürekli kafamda hamilelik düşüncesi var.benim bir arkadaşım 4 ay uğraştı çok stres yaptı.daha sonra kimyasal gebelik geçirdi.doktor ona 1-2 ay dinlen demiş.oda o ay kafasından silmiş dinlenmek için kendini şartlamış.koşu bandı almış,sigarayı bırakmış...ve o ay hamile olduğunu öğrendi....şu anda da 7 ayık hamile kendisi...bizde kafamızdan atabilirsek olacak inşallahhhh

arkadaşlar gerçekten çok doğru.kafaya takıp dert etmemek lazım.ben tam 1 yıldır uğraşıyorum delirecek gibi oluyorum bazen.sürekli kafamda hamilelik düşüncesi var.benim bir arkadaşım 4 ay uğraştı çok stres yaptı.daha sonra kimyasal gebelik geçirdi.doktor ona 1-2 ay dinlen demiş.oda o ay kafasından silmiş dinlenmek için kendini şartlamış.koşu bandı almış,sigarayı bırakmış...ve o ay hamile olduğunu öğrendi....şu anda da 7 ayık hamile kendisi...bizde kafamızdan atabilirsek olacak inşallahhhh

benim bir arakdaşım doktor doktor geziyordu olsun diye, en sonunda bir doktor bunlara dediki eşinin ameliyat olması lazım yoksa kesinlikle olmaz,o ay hamile kaldı, sonra doktora gittiler doktorda onlara dediki
"ben bilerek öyle söyledim, çünkü siz artık psikolojinizi bozma durumuna gelmiştiniz."

Back
X