Bebek Beslenmesi formul mamayi nezaman biraktiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tigris_

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
45
11
288
Merhaba arkadaslar

4 aylik bebegime sadece mama veriyorum. doktorumuz ek gidaya gecmemizi ve 6 aydan sonra birakacagimizi , bebegimin sofrada yedigimiz yemek dahil herseyi yiyecek duruma gelecegini soyledi. sizler nezaman biraktiniz? Ayrica bebegim 4 aylik ve kac ogun kac cc vermeliyim anlayamiyorum cunku aclik belirtileri gostermiyor. Sizler mamayla nasil beslediniz?

Merhaba bende senin durumundayım sadeve mama ile besliyorum ve 10 gun sonra 4 aylik olucaz. Bende ek gıdaya geçicem ama yavaş yavaş tabiki. Senin doktorun çok hızlıymış maşallah uygulamalarını paylaşırsan sevinirim.

Merhaba bende senin durumundayım sadeve mama ile besliyorum ve 10 gun sonra 4 aylik olucaz. Bende ek gıdaya geçicem ama yavaş yavaş tabiki. Senin doktorun çok hızlıymış maşallah uygulamalarını paylaşırsan sevinirim.

merhaba semramiss

sadece elma ve yogurt verdim. 4 gun sonra 5 aylik olacak bebegim. Elma ve yogurdu baya arttirmistim. Ailemin yanina geldim boynunda kollar ve bacaklarinda kizarikliklar olustu. Atopil dermatitmis yani egzama. Gidayla ilgisi olabilir diye 1 haftadir kestim. Ama sunu soyleyeyim burada 2 doktora gittim. Ikiside ek gida icin cok erken oldugunu soylediler. Ayrica ablamin da bebegi var 4 aylik onun doktoruda onermedi. Kendi doktorumuzsa 3 ay bitiminde hafta hafta arttirarak vermemi soylemisti 4 ay olmasini beklemistim. Kafam karisti ne yapacagimi bilemiyorum bende

merhaba semramiss

sadece elma ve yogurt verdim. 4 gun sonra 5 aylik olacak bebegim. Elma ve yogurdu baya arttirmistim. Ailemin yanina geldim boynunda kollar ve bacaklarinda kizarikliklar olustu. Atopil dermatitmis yani egzama. Gidayla ilgisi olabilir diye 1 haftadir kestim. Ama sunu soyleyeyim burada 2 doktora gittim. Ikiside ek gida icin cok erken oldugunu soylediler. Ayrica ablamin da bebegi var 4 aylik onun doktoruda onermedi. Kendi doktorumuzsa 3 ay bitiminde hafta hafta arttirarak vermemi soylemisti 4 ay olmasini beklemistim. Kafam karisti ne yapacagimi bilemiyorum bende

Zaten 4.aydan itibaren sadece tattirin deniliyor aslında oda ileride zorluk çekmemek için ve tatlara alışsın diye doyumluk değil tadımlık. 10 gün sonra başliycam bakalım bende sorun olmaz inşallah senin bebişede geçmiş olsun elma alerji yapmaz ama belki yoğurttan olabilir.

Back
X