forrest gump ve kaynanam

Yaşlı diyecekler
Sana muhtaç diyecekler
Biliyorum zaten bu vicdanımı sızlatıyor
Ama nolur söyleyin yaşlı olmak her şeyi yapma ehliyeti verir mi insana?

benden yaşça büyüksünüz akıl vermek haddime değil ama tam 20 yıl dayanmışsınız,biraz daha sabır o zaman..

yaşlı olmak elbette her hakkı vermez insana,büyük olmak küçükleri ezmek değildir.onlara örnek olmaktır tam tersine.

ama siz çok sabır göstermişsiniz,bunun mükafatı da güzel olur inanın..

Biz hiç tartışmadık biliyor musunuz?
Hiç yüz göz olmadık.
Bi kere sesimi yükseltmedim yada eleştirmedim.

dayanılmayacak bir yanı varsa da sabredin. mükafatını siz alırsınız bence.
bir de hem kendi halinde demişsiniz hem de başka bir yorumunuzda her şeyi yapmaya hakkı var mı yaşlı diye, diye bir cümle kurmuşsunuz.

kendi halindeyse ne yapıyo sizi bu kadar sıkacak?

Ben artık çıkmak zorundayım
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
Beni dinlediniz.
Sağolun

Gercekten görüs istiyorsaniz bende acikca yazacagim görüsümü.
Simdi diyelim siz onun bu acziyetinde ( kimse istemiyor, muhtac dediniz) ona " sen zamaninda benim cocuklarimin basinda bile durmadin, bana yardim etmedin" diye yaklasir, zamninda onun yaptigi seyi sizde ona yaparsaniz sizinde o "cikarci, cikari olmadan parmagini oynatmaz" dediginiz insandan farkiniz kalmaz.

Seytanin en cok sevdigi seydir, yasli ve muhtac insanlara karsi insani acimasiz, merhametsiz yapmak.
Vicdaninizin sizlamasi, sizinde özünüzde bu yaklasiminizin dogru olmadigini bildiginizi gösterir.
Peygamber efendimiz " icinizdeki cocuklar ve yaslilar olmasaydi, bela ve musibet üzerinize sagnak, sagnak yagardi" demistir.
Bu sözü söylerken, hic hata yapmamis, hep iyi olmus yaslilariniz dememis, bütün yaslilari kasdetmistir.
Sizin ona yapacaginiz merhametsizlik, sonunda yine size dönecektir.
Cünkü o size karsi olumsuz seyler yaptiginda siz muhtac ve aciz degildiniz, ama o suan muhtac ve aciz!

Hiç yüz göz olmadık.

Ya aslında kendinizi suçlu hissetmeyin elinizden geleni yapmışsınız,saygı falan.. ve vicdanen de rahat değilsiniz bu sizin art niyetli olduğunuzu göstermez diye düşünüyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ne diyeyim Allah sabır versin

Tek kelimeyle aynı benim kaynana ( ben kv bile denek istemiyorum artık ıyyy)

20 yıl sabretmişsin hiç tartışmamışsın yüzgöz olmamışsın bunu başarmak kolay değil sen zoru başarmışsın
bundan sonra da nefsine yenilme biraz daha sabret Allah katında elbet mükafatını alacaksın canım

İnsanlar yaşlandıkça bencilleşirmiş.
Annem Allah bizi yaşlılığın bencilliğinden, aymazlığından korusun diye dua eder hep.
Sizi anlıyorum ama yanınıza sığınmış ve kimsenin istemediği bir ihtiyara bakarak kazanıyorsunuz belkide.
Allahım size sabır selamet versin.

film çok etkileyici idi evet keşke dediğin şey mümkün olsa insan tüm derdini hiç tanımadığı birine dökebilse kurtulsa o yükten

yaz niçin yazmıyorsun ki, yaz ve rahatla

Ben kv me 10 gun zor dayandim Allah size ve sizin gibi uzun sureli kv ile ayni evde kalanlara sabir versin.
Baska cocugu yokmu diger yorumlariniza bakmadim. Varsa baska cocugu donusumlu kalsin sizde?

Kendimi savunmak için söylemiyorum;
Ben ona bir kötülük yapmıyorum.
Öyle olsa her kışı benim yanımda geçirmezdi.
Üstelik ailede çalışan tek kadın benim.
Eltilerim ve görümcelerim ev hanımı.
Ben kendi kendimi yiyorum.
Vicdan azabım ona karşı olan olumsuz duygularımdan kaynaklı.
Daha öncede söyledim yazamadığım neler var.
sadece anlatmak istedim.

Kendi kizina gitsin. Niye size geliyo sadece?

Hiç yüz göz olmadık.

Bunlara ek olarak ağzı dualı biri ve nur yüzlü bir ihtiyar...
E ben nasıl kötü yorum yaparım bu kadına.

Açık açık yazın arkadaşım sorununuzun ne olduğunu.
Aksi halde seni anlamamız mümkün değil :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…