• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FORTINI MAMA

Mrvesrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
88
Merhaba oglum 2 yaşında 10 kilo boy 87 cm 1 aydır fortini mülki fibre kullaniyoruz ilk hafta 800 gr kadar aldı diyestisyenin listesiyle tabi 2 tane iciyodu her gün sabah kahvaltıdan sonra bir kutunun yarısını veriyorum öğlen uykusundan sonrada yarısını akşam yemeğinden 1 saat sonra yatmadan 2 saat önce 1 kutu içiyor uykusu düzeldi sanki gece uyanmıyor diyebilirim yani doyuruculugu çok fazla galiba doktora iştah açıcı şurup yazin dedim hiç gerek yok bu mamanin içinde alması gereken bütün mineral vitamin hersey var cocuguda yemesi için zorlama dedi açıkçası bu mamalar bana çok rahat geldi her gece pirinc ununu yedirmek için 1 saat peşinde koşuyodum gerci bu mamayida yudum yudum iciyo ama en azından öğün düsünmüyorsun içip uyuyo ama kullanipta kilo alan var mı henüz bizde bir ilerleme yok zaten şuan 2 tane yi zor içiyor bir haftadır yarısını sabah yarısını akşam içiyor doktor 6 ay kullanın dedi zaten raporda 6 ay cikiyo sonra rapor için heyet raporu gerekliymis

ilk hafta 800 gr kadar aldı
Burda kilo aldı demıssınız
henüz bizde bir ilerleme yok zaten şuan 2 tane yi zor içiyor bir haftadır
Burda da ilerleme yok demişsiniz . Farklı haftalar mı oluyor bunlar ?

Her çocuk aynı değildir siz doktorunuzu dinleyin . tek başına mama da yeterli değil geriye kalan besinleri de doktorun listesine uygun giderseniz ilerleme kaydedersiniz ama bi hafta bunu konuşmak ıcın çok erken

Back