- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Ipaddan giriyorum beceremedim foto yüklemeyi canım.pazartesi sana Mune kadiş ve bade nin fotolarını yüklerim ama
merakla bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ipaddan giriyorum beceremedim foto yüklemeyi canım.pazartesi sana Mune kadiş ve bade nin fotolarını yüklerim ama

beni herkeşler dün gördü zaten,artık merak edilmiyorum :) ama sen nası bişey ekliycen bakalım merak içindeyim :)
ben foto eklemeyi bilmiyorum bu şekilde :26:
 Sanırım bunu soruyorsun :26:
 Sanırım bunu soruyorsun :26:
beni herkeşler dün gördü zaten,artık merak edilmiyorum :) ama sen nası bişey ekliycen bakalım merak içindeyim :)
ben foto eklemeyi bilmiyorum bu şekilde :26:

Elif keşke bu kadar çıtır olsam :)
Nickim evet onu sordum canım,şimdi misafirliğe gidiyoruz gece gelince boy boy fotolar eklerim buraya

cıks ben görmedim
hemen göstertiyim :) arkadaşlık isteği yolluyorum kabul erdersen :)

Surrender:

--
Jade:

--
Yasemin:

Benim gözümde böyle canlanıyor bilge dostlarım

dur ben de seni benzeteyim de gör
 dur ben de seni benzeteyim de gör
sörü ben de hep sarışın hayal ediyorum niyeyse
beni böyle öpüşüyo hayal ettiğin için teesüf ederim roxdur ben de seni benzeteyim de gör

Surrender:

--
Jade:

--
Yasemin:

Benim gözümde böyle canlanıyor bilge dostlarım
 giyim tarzım benzıyor
 giyim tarzım benzıyor  rapunzel saçlarımı saymazsak, arkadan benzıyor bana
 rapunzel saçlarımı saymazsak, arkadan benzıyor bana
sarışın sayılırım zatensörü ben de hep sarışın hayal ediyorum niyeyse
beni böyle öpüşüyo hayal ettiğin için teesüf ederim roxdur ben de seni benzeteyim de gör

benziyo kii.. ama benim doğal saclarım kasım gözüm böyle,  ben biraz daha beyazım.. Saçlar boya, açık karamel-altın sarı arası , ama birebir böyle pozum da var yani
 benziyo kii.. ama benim doğal saclarım kasım gözüm böyle,  ben biraz daha beyazım.. Saçlar boya, açık karamel-altın sarı arası , ama birebir böyle pozum da var yani  yakın isabetten dolayı tebrik ediyorum
 yakın isabetten dolayı tebrik ediyorum  havalı olduğumu söylerler hemi de
 havalı olduğumu söylerler hemi de