• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forum Üyelerinin Benzediğini Düşündüğümüz Resimleri :) (YENİ)

Eki Görüntüle 702613

ben muneyi böyle hayal ediyorum yaşını da bilmiyorum ama:1:

Mune' nin yaşını bilmiyorum yine bir abla krizine sebep olmayayım ama fizyonomi olarak gözümde canlandırdığım Mune, Jülide Kural' a benziyor kendisini görmedim sadece gözümde öyle canlandırıyorum.

Eki Görüntüle 702545

Aklımda hemen hemen böyle biri beliriyor :16:

Yaşım 41, ablalık yaştayım, arada latife olsun diye takılıyorum sizlere:))))amaaaa tahmin edemediniz :9: yuvarlak yüzlü minyon dalgalı saçlı buğday tenli birilerinin fotosunu bulup koyun, bak bu kadar tiyo verdim size, koyduğunuz fotolardan hangisine daha çok benziyorsam söylerim mutlaka:)))

beni hayal eden yok mu:19::19::19::19:

$b85f2136-ae4f-4c3a-9be3-7482cb83062e.webp canım böyle bişi canlanıyor gözumde:27::27::17:

Nickimtam13harf cancağızım seni şöyle hayal ediyorum :16:

Mamafih benzemiyorum ama ben de tesettürlüyüm :)
Yaşım 41, ablalık yaştayım, arada latife olsun diye takılıyorum sizlere:))))amaaaa tahmin edemediniz :9: yuvarlak yüzlü minyon dalgalı saçlı buğday tenli birilerinin fotosunu bulup koyun, bak bu kadar tiyo verdim size, koyduğunuz fotolardan hangisine daha çok benziyorsam söylerim mutlaka:)))

O zaman kendi resmimi koyayım, ben de aynı öyleyim :16:

Azerinim senin benzediğini düşündüğüm bir resim bulamadım;

Tarif edeyim... Hafif balık etli (kilolu değil yalnız) , Kumral, Yuvarlak Yüzlü, Kahverengi gözlü, dünyalar tatlısı bişeysin :16:

Back
X