- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Yazışmaları okumadım. Fakat sen gıcık mesaj yazan bir tip değilsin ki BİSKREMCİĞİM.Aranan kan bulundu sanırım :)
Benmiyim yoksa :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazışmaları okumadım. Fakat sen gıcık mesaj yazan bir tip değilsin ki BİSKREMCİĞİM.Aranan kan bulundu sanırım :)
Benmiyim yoksa :26:
kuzucum ama ben seni beğeniyom![]()
ben cırkın demedım kı zaten cırkın degıl sadece benımle bı alakası yok
Sen olur musun kanatlar eksik bebek sendekeyifler yerinde
![]()
beni benden aldınız![]()
ben cırkın demedım kı zaten cırkın degıl sadece benımle bı alakası yok
ama niye senin saçlar da böle karamel bide burda makyajıyla andırdı gibi .öle benzerini bulmak zor D: beren çok doğal olduğundan benzetemedim yani onda saç bile beyaz![]()
Beni de! :)
Babam yakışıklı ben güzelim.
Çok da mütavazıyım (!) görüldüğü gibi...
(Şaka tabii hiçbir zaman güzelliğimle övünmedim. Hatta çoğu zaman güzel olmadığımı düşündüm. Elim yüzüm düzgün Allah'a şükür.)
Misk-i amber'im ben de olamam herhalde? :26:
Bir iki kişiyi benzettim. Onlar da zaten ziyadesiyle memnun oldular. Başkaca da bir şey demedim. :44:
alo..pardon orası yıkama yağlama servisimi![]()
ama niye senin saçlar da böle karamel bide burda makyajıyla andırdı gibi .öle benzerini bulmak zor D: beren çok doğal olduğundan benzetemedim yani onda saç bile beyaz![]()
Yazışmaları okumadım. Fakat sen gıcık mesaj yazan bir tip değilsin ki BİSKREMCİĞİM.![]()
Bilmemki acabada kaldım bir an![]()
alo..pardon orası yıkama yağlama servisimi![]()
off kontess yaa![]()
seni çok merak ettim editör hanım
yoksa o ben miyim![]()
bak bi laf attın ortalık karıştı
![]()
Benim saclar bu renk degil,hemde ben bronzda degilim :)
sıradan bir tipim işte. merak edecek bir yanım yok.
hiç deme varya hayy demeseydim milletin üzerine alınacağı tuttu...geyik yapanlardan değil kızlar ....
bu arada beni de babama benzetiyorlar![]()
ben ben ben kime benziyorum?