Forumda doktor veya hemşire

nilay984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
398
128
33
41
Bir yardım edin arkadaşlar, desteğe ve güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Bugün öğlen 12.30 da ikinci kızımı sezeryan genel anestezi ile dünyaya getirdim. Herşey güzel gözüküyor. Yanlız ben panik atak ve anksiyete hastasıyım. Şuan çok korkuyorum, ailem yanımda ama kendimi sakinleştiremiyorum. Aklım a sanki kötü bişeyler olcak gibi şeyler geliyo. Aneszetiye yarım saat kırk dakka kadar maruz kaldım. Şimdi bana öyle geliyoki kalbimi bozarmı bu anestezi, bişey olmaz demi, olsaydı şimdiye kadar olurmuydu.... ??? Çok tedirginim çokk

Tıbbi bişey diyemem ama nas suresini oku kuzum bol bol vesveseyi alıyor bende hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde

Birşey olmaz tabiki sakin olun
Saat mi yahu bozulsun kalp bu,zaten dozu yaş kilo vs göre belirleniyor
Anı yaşayın,tadını çıkarın zehir etmeyin
Allah analı babalı büyütsün

Milyon tane insan anestezi ile doğum yapıyor,ameliyat,sünnet oluyor.Diş tedavisi görüyor.Korkmayın.Yanınızdaki mis kokulu meleği sarıp sarmalayıp öpüp koklayın yerime lütfen.

Bi arkadaşım anestezi teknikeri sizin için konunuzu gönderdim. İçi rahat olsun daha uzun süre kalan hastalar var hiç bişey olmaz dedi. Hayırlı olsun bebişiniz durduk yerde kötüyü çağırmayın,iyiyi düşünün

Hepinize çok teşekkürederim gerçekten içim rahatladı . Tadını çıkarmaya çalışıyorum zaten ama psikolojik bazı şeyler atılmıyor işte iyiki varsınız

Ayy gerçektenmi çok teşekkür ederim. Duymak rahatlattı gerçekten

Birsey olmaz yaşlı tansiyonlu kalp şeker hastaları bile aneztezi alip ameliyat oluyor yeri geliyor.

Canım ben sezeryana 7 bucukda girdim 11de cktm düşün ayılmam okadar sürdü yani onun yanında bide aneztesi butun yan etkilerini gmstersi ama yinede senin gibi evham yapmadım.. Şükret haline tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…