Forumda Fal Bakan Uyelerimiz

Müsaitim ben artik haberiniz olsun:KK55:
Özele gelin bakalim dediginiz zaman.
Merhaba ben gerçekten hikayemi anlatsam size baban bakarmışsınız diye rica etsem olur mu özelden nasıl mj yazılıyor onu a ve beceremedim ana Bakarım derseniz hemen Gökbahçe içip yollarım

Kahve dışında benimde falima bakacak birisi varmi

Ben güzel bakıyorum. Baktira baktıra, para saca saca öğrendim heralde:confused:
Suan arkadaşımın ısrariyla kahvalti +fala gittim. Yeni sevgilisinin adini bile söyledim. Zaten 6.hissim de cok kuvvetli, kucuklugumden beri herkes soyler.
Ancak söyle bir handikap var ki fincanı canlı görmem yada her acidan cok cok net fotograf görmem lazim.
banada bakabilirmisin mümknse

Siz bana ben size fal bakalım mi kızlar kahve az biraz da tarot bakiyorum

Forumda denediginiz evet güzel fal bakiyor icgorusu yuksek diyebileceginiz uyeler var mi? Ya da ben güzel bakiyorum diyen. Bunu neden soruyorum cunku konularda da gordugumuz uzere bir cok kisi maalesef sallayan atip tutan sacma sapan kisilere fal baktirip parasini kaybediyor oyle uc bes kisiye de degil cok maalesef. Dedim ki madem bu kadar kisiyiz vardir bakan. Tabii ucretsiz olmasi sartiyla ucretli baska boyutlara kayar. Hem fal bakar hem baktirir. Haydi katilim bekliyorum. Ben eski konu ve mesajlarima bakarsaniz sayfada pek cok kisiye horoskop dogum haritasi baktim. Bu isin egitimini aldim evet eksiklerim var ama bilmedigim seyi sallamam. Baktigim kisiler bana referans olacaklardir . Haydin Let's go!!!! Falcilara para kaptirmaya son.
Kahve falı bakıyorum, ücretsiz.Karsılıklı

Back
X