Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
bir aralar buna benzer konu vardı. tartışmalardan kapandı.
hadi dedim belki polemik olmadan ,hakarete girmeden yorumlar yapabiliriz..

beni eleştireni oyarım. :))
şaka şaka. :KK53::KK53:
beni yok sayın dermişim.:KK45::KK45:
ama riciderim yemeyelim birbirimizi.:63:
yerseniz konu mefta olur. :KK48:
dipnot. yönetimden izinli açtım konuyu..

bir ekleme yapayım.

alıntıyı bende yaptım ama alıntı yapmayalım artık arkadaşlar. alıntılardan yorumlar okunmuyor ve konu sohbete dönüyor.

Son düzenleme:
Wuww nasıl bir konu bu,çok tehlikeli :KK53: Ama sen kimseyi eleştirmemişsin,olmaz öyle :)

Ben başlıyorum o halde, bu aralar çok görünmüyor ama "Yaş kaç" sorusuyla özdeşleşmiş bir Z zipzip vardı. Amacı neydi de her konuya bu soruyu sorup kaçıp giderdi hiç bilmem.Evde çekirdek çitleyip bizi okuduğunu düşünürdüm kendisi hakkında,hani dizi izlerken meraklı teyzeler vardır ya,kafamda o tarzda canlanıyor:KK45:

Wuww nasıl bir konu bu,çok tehlikeli :KK53: Ama sen kimseyi eleştirmemişsin,olmaz öyle :)

Ben başlıyorum o halde, bu aralar çok görünmüyor ama "Yaş kaç" sorusuyla özdeşleşmiş bir Z zipzip vardı. Amacı neydi de her konuya bu soruyu sorup kaçıp giderdi hiç bilmem.Evde çekirdek çitleyip bizi okuduğunu düşünürdüm kendisi hakkında,hani dizi izlerken meraklı teyzeler vardır ya,kafamda o tarzda canlanıyor:KK45:
sahi nerde o..bende merak ediyorum. birde burç sorardı:)
valla şu an eleştiri için beklemedeyim dermişimmm.)

sahi nerde o..bende merak ediyorum. birde burç sorardı:)
valla şu an eleştiri için beklemedeyim dermişimmm.)
ozaman ilk eleştirimi yapayım eleştiri demiyeyim, fikir diyeyim hatta :)
bi kaç konuda anlaşmazlığımız oldu, zıt fikirlerdeyiz. sanki biraz ön yargılı ve sabit fikirlisin gibime geliyor.
konuyu tam hatırlamıyorum ama bi konuda yanlış anlamıştın hayır onu demek istemiyorum dedikçe ben anlayacağımı anladım tarzında mesajlar yazmıştın. ondan sebep bu fikre kapıldım :) O okypete

ozaman ilk eleştirimi yapayım eleştiri demiyeyim, fikir diyeyim hatta :)
bi kaç konuda anlaşmazlığımız oldu, zıt fikirlerdeyiz. sanki biraz ön yargılı ve sabit fikirlisin gibime geliyor.
konuyu tam hatırlamıyorum ama bi konuda yanlış anlamıştın hayır onu demek istemiyorum dedikçe ben anlayacağımı anladım tarzında mesajlar yazmıştın. ondan sebep bu fikre kapıldım :) O okypete
sabit olduğum doğrudur..:)

iyi başlıyayım bari birinden

senin ne dediğini anlamak için tercüman lazım kendine bir dünya kurmuşsun kendi kendine yaşayıp

gidiyorsun , konular diyor hanya sen diyorsun konya.

örneğin şunun gibi

x =kocam beni dövüyor

yorumcu kişisi=benim kocam da beni över ben çok alımlı cazibeli kadınımdır vesselam:confused:

zipzip kayıplarda eksikliğini kk ce hissediyoruz

eskiden konu sahibinin yaşını öğrenmek otomatiğe bağlamıştı:KK53:

şimdi sormak zorunda kalıyoruz

Aaaaa ben sevindim bu konunun açıldığına :KK53:
Ben genelde okuyarak takip ediyordum eskisini de ama eğlenceli oluyordu :KK53:

Şimdilik eleştirim yok :p

X