Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap-Geyik versiyonu :)

kizim okula gidince ben de oyle olucam dimek
nereye gidecen yine kiz
Bakude daha gec kapaniyo estos burasi kucuk yer oldugu icin erken kapaniyo avm ler
haaa bi de bu sabah itibariyle artık 7 de evden çıkmış olması gerektiğini söyledi eşim
artik 06.40 ta kalkarsin

kizim okula gidince ben de oyle olucam dimek
nereye gidecen yine kiz
Bakude daha gec kapaniyo estos burasi kucuk yer oldugu icin erken kapaniyo avm ler

artik 06.40 ta kalkarsin

bugün kaç kapı gidicem sorma ya

şincik saat 10:50 de evden çıkıp hastanenin servisine binip hastaneye gidicem

oğlumu kbb polikliniğine götürücem bademcikleri çok büyümeye başladı gece horlaması arttı

bi baktırıcam alınması gerekli mi falan diye

kızımı da yine aynı hastanede göz polikliniğine götürücem hani vücudunda lekeler vardı ya aylaar önce söylemiştim

işte onun için 6 ayda bir göz muayenesinden geçmesi lazım

aslında 1 ay önce falan götürdüm devlet hastanesine ama gerektiği gibi muayene etmedikleri için özele götütücem bugün

gözbebeğine damla damlatıp yarışar saat aralıklarla fln bekmek gerekiyo gözbebeğini büyüterek bakmak lazım fln

işte o da çok uzun sürüyo

hastanede işim 1-2 gibi bitse ordan dönüşte kızımı anneme bırakıcam çünkü 15:30 da lazer randevum var

ordan çıkınca da oğlumun bi arkadaşının yaş günü var sahilde bi çay bahçesinde oraya gidicem

ordan dönüşte de saat çok geç olmazsa eğer kızımı almaya giderim geç olursa orda kalır yarın alırım :44:

akşama da görümcem bizde olacak

işte böyle evin yolunu ne zaman bulursam gelicem inşallah

haa yarın da k.v. geliyo

evet hatirladim estos insallah bir sey cikmaz bebelerde
sen hala lazere gidiyon nu kiiizhala bitmedi mi kil tuy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…