Forumdan Biri İçin İsim Vermeden İstediğin Yorumu Yap-Geyik versiyonu :)

yıllara dur denmiyor işte ister istemez yaşlanıyoruz ..

kıyamam ona yaaa sen daha yolun başındasın en güzel yaşlar bunlar
aslına o ölümden korkuyo, geçen annemin mezarını ziyaret ettik, eve geldik, insan ne zaman ölür baba dedi. yaşlanınca dedik. kafayı yaşlılığa taktı. siz sakın yaşlanmayın diyo başka bişey demiyo
çocuklar iyi şükür canım. yanaklarından öperler sende iyisindir inşallah.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey

Ondan etkileniyor demekki yaşlılığı kabul etmiyor kaybetmek adına canım yaa kıyamam ona

öyle . çocuk dünyası işte
Ben iyiyim canım Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyorum
Hava çok sıcak yahu yüzesim var
atın beni denizlere diyon yani
Hoşbulduk oky im
Hanımkeleşimigetir kaç yaşındasın acaba?:44:
Datlu senin yaş kaç canım :44:

33 canım

Geçmiş olsun neye karşı alerjin var bellimi,benimde deterjandır mesela hemen burnum yanar şişer
Ne okuyorsun canım,hayırlısı olsun iş konusunda inşallah gönlüne göre olur herşey

Sanırım polene karşı var çünkü sabahları oluyor bu durum. Elime alıyorum mendilleri bi saat öyle dolanıyorum ortalıkta
Aöfte işletme okuyorum 3. sınıfım bu yıl ama bi yandan da halkla ilişkiler okuyasım var okulu bırakmazsam seneye de halkla ilişkilere yazılırım
Çok okul bıraktım ben işte şimdi azim edip bitireyim diyorum

Ben de 30 um aynı yaş sayılırız

Hoşgeldin
Senin nickinin anlamını çok merak ediyorum ben ya :44:

Yaşanan ve yaşancak olan her şeyin içinde saklı olan gerçek değer.
sevginin gerçek anlamı.
Elfçede yıldız taşı demekmiş.
Başka forumda bir arkadaşım kullanıyordu hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…