- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
AmyWinehouse
Eveeeeeeeeeeet
Bayılıyorum nezaketine
Geçen gün sinirlenmiş , yorum yazacak , şimdi benden hiç alışık olmadığınız bir tarzda yazacağım kusura bakmayın demiş ; koyunun olmadığı yerde keçiye adrurrahman çelebi denir ...demiş
Utan ausencia kendinden utan dedim
Sor bakalım datlu ..........
kankam sende çok duygusalsın bence. içinde kötülük olduguna inanmıyorum. kimi insanların seni bazen çok yanlış tanıdıklarını düşünüyorum. bilemem.Cudana: Sen hep ayniydin gozumde. Bazi konularda catissakta o kadar guzel bir anlatimin var ki. Hep boyle mutlu kal.
Kadesa: Kucuk bir tartismamiz olmasina ragmen cok seviyeliydik. Hic bir zaman cocuk gibi davranip birbirimizin arkasindan konusmadik. Iyiki geldin.
kazen: Benim farkina varmadigim ama senin haberin olup yaptigin iyilik icin tesekkur ederim.
kindarrrr: O bir hayvansever. Severim kendisini.
ladyfog: Ona kelimeler yetmez. Goremiyorum ama seviyorum onu.
lakeoftears: Dusuncelerimiz bazen farkli ama yine de hep seviyeli bir arkadasim. Meslegimiz de ayni sayilir.
Mune: Sert bir durusun ama yumusacik bir kalbin var. Ayni zamanda tarafsizsin.
office: Sanirim butun konularda ayni dusunuyoruz . Bu kadar olur pess:)
pupiqq: Duygusalsin, iyi niyetlisin. Yorumlarinda yasina gore cok olgun.
Rengina: Yeni tanidim seni ama dobrasin. Iyi niyetlisin. Derslerine calis arkadasim.
tugcecan: Hep pozitifsin hep boyle kal sekerim.
tutimimi: Guleryuzlu , esprili, iyi niyetli.
yenGEnC: Genc , pozitif , nickinden anlasildigi gibi yengec burcu kardesim.
kankam sende çok duygusalsın bence. içinde kötülük olduguna inanmıyorum. kimi insanların seni bazen çok yanlış tanıdıklarını düşünüyorum. bilemem.
ama iyisin arkadaşım eminim
kankam sende çok duygusalsın bence. içinde kötülük olduguna inanmıyorum. kimi insanların seni bazen çok yanlış tanıdıklarını düşünüyorum. bilemem.
ama iyisin arkadaşım eminim
yeni evli sayılır ama bebk istiyo, şeker bi nicki var bir zamnalar gyikte çok olurdu ama bu ara görmeiyom pe. o bir pro
Cudana: Sen hep ayniydin gozumde. Bazi konularda catissakta o kadar guzel bir anlatimin var ki. Hep boyle mutlu kal.
Kadesa: Kucuk bir tartismamiz olmasina ragmen cok seviyeliydik. Hic bir zaman cocuk gibi davranip birbirimizin arkasindan konusmadik. Iyiki geldin.
kazen: Benim farkina varmadigim ama senin haberin olup yaptigin iyilik icin tesekkur ederim.
lakeoftears: Dusuncelerimiz bazen farkli ama yine de hep seviyeli bir arkadasim. Meslegimiz de ayni sayilir.
Rengina: Yeni tanidim seni ama dobrasin. Iyi niyetlisin. Derslerine calis arkadasim.
Azerinnn: Hic konusmadik ama konusmak isterim. :)
Bugu_su: Seninle de konusmadik ama tanismak isterim. :)
Datlucadu: Tanismak istedigim uyelerden biri.
HanimKelesimiGetir: Kendisi zarif bir uye ama avatari kendisini oyle gostermiyor. Birde nickin cok uzun. Seninle bir problemim yok biliyorsun. Zarif bir nick ve avatar daha uygun olur sanki. Benim dusuncelerim bunlar, yanlis anlama:)
ladykaka: Kendini tutamayan , polemige giren ama ici sevgi dolu bir arkadasim.
Nickimtam13harf: Nicki ve avatari esprili.
okypete: Tek mesaji hakkindaki olumsuz dusuncelerimi degistirdi.
Tweety: Arada yorumlarini ve avatarini begendigim bir uye.
To Be Continued.......
buyur konusalim o zaman canim
rengina'ya katılıyorum :) evet ilk tanıştığımızda sana gerçekten çok sinirlenmiştim :) ama sonra kalbinde kin beslemediğini gördüm..bilmiyorum kiminle ne sorun yaşıyorsunuz ama dönmene sevindim.
konular birbirine benzeyince biz üyelerin de kafası karışıyo hali ile
yeni evli sayılır ama bebk istiyo, şeker bi nicki var bir zamnalar gyikte çok olurdu ama bu ara görmeiyom pe. o bir pro
oyunun formatı değişmiş özüne dönelim bari;
o bir yeşil :) objektif biri olduğunu düşündüğüm,konularda ki yorumlarını beğendiğim biri..pek muhabbetimiz olmadı ama yorumlarını okumayı seviyorum..
altta ki bul bakalım kim :)
sevgi_melegi.
Azerine soyleyelim. Formati degistirsin. Hem isim vererek, hem tahmin ederek olsun.
maalesef değil canım..okypete :)
çok teşekkürle kadesacığımoyunun formatı değişmiş özüne dönelim bari;
o bir yeşil :) objektif biri olduğunu düşündüğüm,konularda ki yorumlarını beğendiğim biri..pek muhabbetimiz olmadı ama yorumlarını okumayı seviyorum..
altta ki bul bakalım kim :)
Cudana: Sen hep ayniydin gozumde. Bazi konularda catissakta o kadar guzel bir anlatimin var ki. Hep boyle mutlu kal.
çok teşekkürle kadesacığım
bu arada bu yorumlarla , kendimle yüzleştim. beni yazan çok kişi muhabbetim olmadı yazmış.
çokmu uzak duruyorum herkesden diyede düşündüm.
sanırım geyik bölümüne pek takılmadığım için oldu bu...
office im. benim kaderdaşım,canımsın kesinlike aynı düşünüyoruz heeer konuda
bende yazıcam çok özendim yaaaöksürse bile beğeneceğim arkadaşlarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?