adımı yazan, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
kkdaki arkadaşlarımızın hepsi ayrı bir güzel...ben ad vermek istemedim... arada unuttuklarım olabilir çünkü....
gördüm seni ,resmini...sende çok güzelsin canım.... sadece ad,veririm ama,arada unuttuklarım olur diye yazmadım. kafam bu ara dağınık biraz. ondan...Benim adımı verebilirsin,inan gıkım çıkmaz :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3
busra nin yaptigina hic birinizin laf soylemeye hakki yok boyle sacma bir konuyu acan siz bu sacma konu hakkinda hararetli hararetli konusan yine siz kiz resmen sizin gibilerle dalgasini gecti cok da eglendi zaten o sac topiginden buldugunuz fotograf da sayfalarca onceden tesadufen bulunmadi heralde nasil bi yediremediyseniz heralde kendinize arastirmissiniz butun mesajlarini baskasininmis iste resimler o fotograflardaki guzel kiz size rakip degil iste rahat bir nefes alin verin alin verin beyninize oksijen gitsin belki bir ise yarar...lülülülülülü
magiclove avatarındaki senmisin çok tatlısın canım
evet,magiclove.çok tatlısın
yani sakın saç rengini değiştirme bence bu renk sana ait:)bi insana bu renk anca bukdr yakışır diorumayrıca imza büşra lafınada çok güldüm çok alemsin
kızlar gurbaa prenses de güzel
EN GUZELİNİZ SİMAY ALBUMUMDEN BAKIN MINNOSUMA ŞİMDİDEN RAKIP ANASINA TEYZELERINE COK GECMEZ BU TOPIGE 2 SENE SONRA YAZAR EN GUCEL BENİM BİRKEREM DİYE ANASIYLA TAKILIYOR KK DA ZATEN ŞİMDİDEN YETİSTİRİYORUM KK HATUNU OLARAKzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?