peki kizlar pohpohlamadan gercegi söyleyin bana.
aslinda kendimi cok güzel buluyorum.
bence KK nin en güzel bayani benim ! abartisiz!
yorumlarinizi bekliyorum..
Imageshack - benf
malesef lens canım
yakışmış cnm sırıtmamış hiç,ben takamam yakışmaz bana :umursamaz:ama lenste yakışmış dimi:)
evet cok iddialiyim :) kendime cok güveniyorum,
dislerim porselen deil ayrica ask olsun !
peki kizlar pohpohlamadan gercegi söyleyin bana.
aslinda kendimi cok güzel buluyorum.
bence KK nin en güzel bayani benim ! abartisiz!
yorumlarinizi bekliyorum..
Imageshack - benf
çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır :) Ben buna hiç mi hiç inanmıyorum...Ben ne çirkinler gördüm anasını satayım...Ama bunu bır kenara koyalım ınsan guzel de olsa çirkin de kendine olan güveni her zaman yerinde olmalı.Yoksa insanlar dışarı çıkamayacak ve evlenemeyecek hale gelecekler.Ondan bu işler boş işler...Pabucumun güzeli deyip geçerler...
hiç denemdim ama sanmıorum cnm yaa:ecrin_bebek:neden canm yakışır dene istersen denemeden bilemezsin.
neysem resim koyup bu topiği sonlandırmıyım ben:1closedeyes:
az daha geyik çevirin:hulya:
Evet de yalnız benım demek ıstedıgım bazılarını bakım bıle değiştiremıyor...Sızın soyledıklerınız ıstısnaya kaçıyor... Allah yınede herkese,kendine yetecek kadar alımlılık vermıstır.
tabiki nekadar bakım yaplırsa yapılsın istenilen standarta ulaşmayanlarda vardır, ama asıl budur bence istisna bi durum olan..
çünkü genelde makyaj ve yeni bi tarzla 10 kişiden 8i belirli bi güzelliğe erişio..
mesela ünlüler dünyasına baktığımızda internette boy boy fotoları var makyajlı we makyajsız die, aralarında nekadar fark var dimi?
ben çoğuna baktığımda bu kadın bu hale gelio ya dicek bişe yok diorum
bence çoğu kadın bakımla güzelleşir, istisnalar wardır elbet..
ama herkesin fikrinede saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn
Makyaj güzeli olanlar da belli oluyor aslında ama tatlım..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?