- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya
herkeş çikin:))) ,yalan sölıyonuz, o çirkinaslında..
yani en çokta bunlara güldüm heee:roflol:
foto diil ilarzunun makyaj videoları vardı ordan bile onun güzelliğini görmek mümkün makyajsız zaten güzel bide makyaj yapınca süper oluo ilarzuzemuszemus
Ben Büşra'dan bahsediyorum.Aynı kişi değilse o fotoğraftakiler ne olacak sanki ? Başkalarına hakaret edenler daha mı masum ? O yüzden açıklaması ne olursa olsun o kadar da hayati bir konu değil.sositososito
Ben Büşra'dan bahsediyorum.Aynı kişi değilse o fotoğraftakiler ne olacak sanki ? Başkalarına hakaret edenler daha mı masum ? O yüzden açıklaması ne olursa olsun o kadar da hayati bir konu değil.sositososito
ay tabiki olur canımın içii.peşindeyim livim herşeyi takip ediorum seninle ilglii güzeller güzelibebegim cok sagol bende seni cok icten ve yakın buluyorum Şeniz
cnm kızın isimini pek hatırlamıyorum oncekı sayfalara bakmam lazım ...baktıgımda soylerim olur mu
acaba dogru mu anladım
bir kısının baskasının fot.nı kullanmasına normal mı bakıyorsunuz (daha kesinligini bilmemıyoruz ama )?
Millete hakaret edenlere ne demeli ?Onlar daha mı masum ? Kimsenin kalbini kırmıyorlar en azından.Başkasının fotosunu kullanan beni ilgilendirmez.Dediğim gibi benim için hayati bir konu değil.Kendini kandırır.zemuszemus
:dance:
ay tabiki olur canımın içii.peşindeyim livim herşeyi takip ediorum seninle ilglii güzeller güzeli
baby kuzum senden de bişey kaçmıyo hee delikafadulden ben büşranın profiline girdim bi sürü resim koymuş ozaman onlar kimm![]()
onunla bunu bir tutmanı anlamıyorum 2 side hos seyler degil tabiki ... acıkcası 2 sinin mukayese edilmesini pek dogru bulmuyorum
"Başkasının fotosunu kullanan beni ilgilendirmez " demıssın biraz empati yapsana birisi senin fot.nı ızınsız kullansa tepkın bu sekilde mı olurdu ? (daha dogrulugundan emin degiliz ama)