Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

kızlar busra gunluge acıklamasını yapmıs
once arkadası gırmış de sonra oymus da falan fıstık

çok ayıp burda cvp bekleyenler için "kurtlar sofrası" demişsin :olmaz: olmadı büşra
bu sitede çok kandırmacalar oldu gördük bunları
o yüzden burdaki insanlar bir kere aldatıldımı gerçekten bile şüphe duyabiliyolar bazen
gelip burda kendini güzelce izah edebilirdin

Son düzenleme:
oyyy çoluk çocuk tayfası yaaa bizde durmuş bişe beklioruzzz saolsun gider ayaktaa ii laf ebeliği yapmış hep ölee olur zaten hepppp... nese derdi bizi germesin ...

arkadaşlar lütfen ya böyle bişi olamaz benim hakkımda biri atıp tutucak ve ben son mesaj yazıp çıkıcam güya.nasıl hakkımı savunmam yaa.büşracım kusura bakma ilk resmdekinin sen olduğu ve başkasının resimleriyle kendi egonu tatmin ettiğin açıkca ortaya çıkmıştır

kızlar yazmasamda sizi takip ediyorum büşra die resimlerini koyan kız o değilmiymiş başkasının resimlerni koyuyormuş?

onun profildeki albümünede baktım bir sürü resmi var nasıl bi başkasının onca fotosunu koyar aaa şaşırdım

valla ben de az önce günlüğe yazdıını okudum. meer gerçekten kendisine ait deilmiş o saç topicine koyduğu resim. ama kötü niyetli yapmamış ki arkadaşıyla beraber arada bir giriyolarmış. Keşke burda açıklasaydı.. oraya yazması burayı da kurtlar sofrasına benzetmesi garip olmuş..

bu konu hakkında yazmayı düşünmüyordum ama bunları söylemeden edemiyeceğim bana samimi qelmedi.. eğer kendisi olsaydı böyle bir suçlamayı kabul edemezdi.. şahsen ben olsam buraya qelir açıklamamı yapar inanmayanlarada kadınlar klübü büşra bu benim tarzı birşeyler yazan bir kağıtla resim çekinir koyardım bu zor bir şey değil... kanıtlamak zorunda değil ama ,biz sanki onu durduk yere suçluyormuşuz qibi birde kurtlar sofrası demiş.. çoluk çocuk bunlar ya .. neyse ayıp diyorum başkada bir şey demiyorum...

ben de saf saf diyorum kii 'resmi aşşadan doğru çekmiş o nedenle değişik çıkmıştırr' eheuheeu :))) Ne biliim valla hiç başkasının resimlerini kullanmak aklıma bile gelmezdi o nedenle başkalarınada yakıştıramıyorum.

yaff bosverin busrayi felan :1ninca: her koyun kendi bacagindan asilir alakaya maydonoz oldu :tomato: neysemmmmmm sonuca geleyim En guzel benim:icecream::dance:

bır de su var
hep nedense hemen arkAdasımla aynı nıkle gırıyorduk olayı var
uye olm cok mu zor pehh
haklı olsa kk da son mesajım yazmaz

ben de saf saf diyorum kii 'resmi aşşadan doğru çekmiş o nedenle değişik çıkmıştırr' eheuheeu :))) Ne biliim valla hiç başkasının resimlerini kullanmak aklıma bile gelmezdi o nedenle başkalarınada yakıştıramıyorum.

o foto nerde
verdiğin linke baktım ama yoktu

Back
X