Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

ılarzucum "Leyla cok donuk" sozlerine cok guldum.ben hic etiketlere dikkat etmemisdim.gercekten kk bayanlari dedektif gibi masallah :)))))))

Son düzenleme:
Aboww dünyadan bi haberim etiket denen şeyi daha yeni görüyorum bakar körlerden biriyim:bbo:Herkes yazabiliyormu bu etiketleri?

buarada en guzel ilarzu ve leyla01 cok beğenyorum onlarıkaydirigubbakcemile2

etiketler rastgele yazılıyo sanıyodum,meger bizde yazabiliyomuşuz kaydirigubbakcemile3 bugün ögrendim

maşallah nehire:nazar:
vallahi çok zevkliyimdir
ben güzelden anlarım
her bakımlıya, makyajlıya ,havalı poz verenede güzel demem
yaşasın kk kızlarıııı

bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya

ilarzunun dışıda içide guzel hem ilarzu canım benim zemin guzel olmasa makyaj istedigin kadar yap neye fayda makyaj renk verır mucize yaratmaz:olmaz:

kk nın gözel hatınaları
hepinize hayırlı geceler
ben kaçar

Valla billa kendi resmim :kedi:

Daha önce de koymuştum.Alıntı yapılmazsa sevinirim,kaldırcam çünkü.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Etiketleri okumak çok eğlenceli kaydirigubbakcemile3
Ama bazı etiketler hoş değil...:olmaz:

buluşmada gördüğüm
.........ardayasbu ve arzuco...............
ikiside çok güzel bakımlı bayanlar
hatta arzucoyu ben Sonay Dikkayaya çok benzettim :) Filiz Akınıda hafif andırıyo
merak edenlere işte benzeri :)
onu tanınyanlar sizce? :)))

canım yeni gördüm çok teşekkür ederim. Bir iki kişi daha benzetmişti önceden zemuszemus Ciddi ciddi yarışma falan yapılsa sen hem yüz hem de fizik güzelliği ile baya iddalı br aday olurdun. Bunları sen güzel sözler söyledin diye demiyorum gercek görüşlerim.

etiketleri duzenleme iznim yokmus karti olanlara yada yonetime ozel sanirim..
herks herkesi begenmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda..yada bu fikirlerini acik acik yazsin boyle cirkin duruyor gercekten..

etiketleri duzenleme iznim yokmus karti olanlara yada yonetime ozel sanirim..
herks herkesi begenmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda..yada bu fikirlerini acik acik yazsin boyle cirkin duruyor gercekten..

Bana da öyle yazdı ama sanırım etiketlerin belli bir sayısı var,o dolduğu için biz açamıyoruz..

Back
X