Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirli olarak memleketdaşım kendisi..:1hug::asigim:Çok zarif ,güzel ,ince ,uzun bir bayan...Alımlı ve asil ....Çok iyi yetiştirildiği her halinden belli![]()
bence de..a.semdev, piyano da hoş hatun evet...artı yaşından daha küçük gösteriyor...
bu arada aslında kk da 3-5 değil nerden baksanız bir 10 -15 standartların üstünde oldukça güzel bayan var ...
Şimdi daha çok merak ettimmkaydirigubbakcemile3
sarışın bombam ise magıclowe dir.:1rolleyes:
Etiketleri Düzenle
Etiketler üye, arztez, arzuş, bütün kizlar güzel, baş harfi ben, ben guzelim, bence, bi kilo makyajlı değil, daha güzel, defne en guzel, deniz_güneş, doğal güzellik, dogruları yazın, duygusal, en güzel, en güzel benim, en güzel kim, forever arzuuuu, forumumuzun, güzel, güzeldir, güzelliği, güzellik, güzel, hangi, herkeş çikin:))), herkez, huy, ilarzu, ilarzu makyaj guzeli, kendince, kime göre, kızı, leyla cok donuk, leyla01, maix çirkin, miss kk, niltol, o çirkinaslında, okypete, sarıböceq, seçelim, seçin artık şu güzeli, sizce, size göre, stelina, tabiki ben:), yalan sölıyonuz, yarşma, yiğt busra guzel
etiketler yalan söylemez:sm_cool:
topiğe yazılamayan bazı şeyler etiketlerde gizleniyor :jeyyar:
ya nasıl yazılıyo bu etiket olayı ya,çözemedim gitti...
bende yazıcam,bende saman altında sinsice su yürütücemmsüprizzzzz
kızlar tescillendi güzelimiz...
boşuna aramayın artık ...
işte kk mızın yegane ve eşsiz güzelidelikafadulden:roflol:
çaktırmadan burnunu karıştıran doğal güzellllllll
yok böyle bir doğallık :roflol::roflol:
![]()
kızlar ben nasılım sizce:)??
malesef lens canım![]()
peki kizlar pohpohlamadan gercegi söyleyin bana.
aslinda kendimi cok güzel buluyorum.
bence KK nin en güzel bayani benim ! abartisiz!
yorumlarinizi bekliyorum..
Imageshack - benf