Forumun en güzelleri kimler? FOTOĞRAFLARLA

mervemervemervem

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
29
0
16
İstanbul
Bu konu yeni ve güncel konudur.

Arkadaşlar buna benzer bir konu var fakat bahsi geçen konu aktif olmasına rağmen biraz eski.Bu konuda ise diğerinden farklı olarak fotoğraflarla forumun güzellerini belirleyelim.Güzel olan herkes kendi fotoğrafını ya da izin alıp forumdan bir başkasının fotoğrafını koyabilir; veyahut o arkadaşı buraya yönlendirip kendisinin konuya katılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu konu daha çok görsel ağırlıklı olsun.Lütfen güzel olan herkes kendi fotoğraflarını paylaşsın ya da izin alarak güzellerin fotoğraflarını paylaşsın.Yalnız sadece foruma üye olanlar için geçerli bir konu bu, başlıkta da belirttiğim gibi.

••• Herhangi bir sıralama yaparak karşılaştırma yapmayalım.Ama kimler çok güzel görelim bakalım.Diğer konuda sadece nickler falan yazıyor genelde.Ve herkes araştırıp tek tek bakamıyor birbirinin tipine, fotoğrafına. •••

Teşekkürler :))

#ben mesela güzel değilim.ortalama bir tipim :/ bu yüzden fotoğraf koymama gerek yok (

"Lütfen güzel olan herkes kendi fotoğraflarını paylaşsın."

"ben mesela güzel değilim.ortalama bir tipim :/ bu yüzden fotoğraf koymama gerek yok ("

İlahi!

"Lütfen güzel olan herkes kendi fotoğraflarını paylaşsın."

"ben mesela güzel değilim.ortalama bir tipim :/ bu yüzden fotoğraf koymama gerek yok ("

İlahi!

Konunun bir yerden başlaması lazım.İlk mesaja kendi fotoğrafımı koyacaktım başlangıç amacı ile fakat güzel değilim, ortalama bir tipim.Hatta tipsizim (

Rica ediyorum kendine güvenen biri fotoğrafını koysun ve konu start alsın D

Komiksin gerçekten.
Neden tutmadığını anlamıyor musun cidden?
Kim sanal alemde, herkesin görebildiği bir alanda fotosunu paylaşsın ki?!
Yok öyle bir dünya. Şansına küs.

Güzellik göreceli bi kavramdır da kimse kalkıpta ben çok güzelim deyipte fotoğraf eklemez ki...
Biri kalkar ordan sen mi güzelsin bana göre güzel değilsin der...
Al sana burdan bi tartışma ....
onu geçtim fotolar kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilinir burası bi sanal ortam...

Konu içeriği nedeniyle "Fotograf Özel" başlığına taşındı.
Başlık üye olmayanlar tarafından görülmediğinden fotoğraf eklemek isteyenlerle konu devam edebilir.
İyi forumlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…