Kesssinlikle takıldığım nokta bu zaten biraz nefes almaya geliyoruz burayaYok öyle değil be, gerçekten sokak buraya yansıyor. Tahammülsüzlük, nefret aynı şekil burdan devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesssinlikle takıldığım nokta bu zaten biraz nefes almaya geliyoruz burayaYok öyle değil be, gerçekten sokak buraya yansıyor. Tahammülsüzlük, nefret aynı şekil burdan devam
Ben aynısını düşünmüyorum neden tahammül edemiyeyim ki konu sahiplerini tanımıyorum ama hala 2025 yılında okumuş etmiş işi gücü olan kadınların kendini kocalarına ezdirmesine tahammül edemiyorum onda okeyizYok öyle değil be, gerçekten sokak buraya yansıyor. Tahammülsüzlük, nefret aynı şekil burdan devam
Kesinlikle hiçbir erkeğe kendimizi ezdirmemiz gerektiğini ben de savunuyorum ben radikal feministim benim burada takıldığım nokta karşımızda kendini ezdiren kişiyi görüp saptayıp daha mı fazla ezelim tahammül edemiyor olabiliriz belki görmezden gelebiliriz bu bizim kişisel tercihimiz linçlemekte tercihimiz ve lincin hiç kimseye faydası yok işi daha da kötü hale getiriyorBen aynısını düşünmüyorum neden tahammül edemiyeyim ki konu sahiplerini tanımıyorum ama hala 2025 yılında okumuş etmiş işi gücü olan kadınların kendini kocalarına ezdirmesine tahammül edemiyorum onda okeyiz
Aynen ya.mesela ben bazen diyorum birlikte olduğum kişiler gayet kaliteli, belli bir çizgisi olan kişiler.tutturuyorlar sokaktaki müptezellerle birlikte oluyormuşum gibi yazmaya.ya da güzel kadınım görüşmek isteyen çok oluyor diyorum.bu sefer de senin orada dedikodun yayılmıştır millet o yüzden yazıyordur diye dalga geçiyorlar.yav kardeş 30 küsür yaşında kadınım birlikte olduğum kişilerin tiyniyetini, benimle ne maksatla tanıştığını, sürecin nasıl ilerlediğini anlayamayacak seviyede miyim? O anca lisede olur.ya da güzel olup olmadığımı farkedemeyecek yaşta miyim?Aynen bu
İşte herkesin tercihi kendine bazı insanlar salaklıklara tahammül edebiliyor bazısi edemiyor misal ikinci ayında yüzüne tükürüp annesine küfür edilen bir kadın var boşanmamış ve bu bôyle katlayarak devam etmiş öğretmen kendisi ne yazalım mesela o kişiye hala boşanmalı mıyım yaziyorKesinlikle hiçbir erkeğe kendimizi ezdirmemiz gerektiğini ben de savunuyorum ben radikal feministim benim burada takıldığım nokta karşımızda kendini ezdiren kişiyi görüp saptayıp daha mı fazla ezelim tahammül edemiyor olabiliriz belki görmezden gelebiliriz bu bizim kişisel tercihimiz linçlemekte tercihimiz ve lincin hiç kimseye faydası yok işi daha da kötü hale getiriyor
Ne kadar da güzel söylemişsinizAynen ya.mesela ben bazen diyorum birlikte olduğum kişiler gayet kaliteli, belli bir çizgisi olan kişiler.tutturuyorlar sokaktaki müptezellerle birlikte oluyormuşum gibi yazmaya.ya da güzel kadınım görüşmek isteyen çok oluyor diyorum.bu sefer de senin orada dedikodun yayılmıştır millet o yüzden yazıyordur diye dalga geçiyorlar.yav kardeş 30 küsür yaşında kadınım birlikte olduğum kişilerin tiyniyetini, benimle ne maksatla tanıştığını, sürecin nasıl ilerlediğini anlayamayacak seviyede miyim? O anca lisede olur.ya da güzel olup olmadığımı farkedemeyecek yaşta miyim?
Neden öyle diyorlar acaba? Öncesinde saçma sapan şeyler yazıp, anlatıp sonrasında ilişkide kalite benden sorulur gibi bir hale büründüğün için olabilir mi? Konu sahibi sadece bu yorumunu görüp sana hak verir muhtemelen ama bir çoğumuz sana neden inadılmadığını gayet iyi biliyor.Aynen ya.mesela ben bazen diyorum birlikte olduğum kişiler gayet kaliteli, belli bir çizgisi olan kişiler.tutturuyorlar sokaktaki müptezellerle birlikte oluyormuşum gibi yazmaya.ya da güzel kadınım görüşmek isteyen çok oluyor diyorum.bu sefer de senin orada dedikodun yayılmıştır millet o yüzden yazıyordur diye dalga geçiyorlar.yav kardeş 30 küsür yaşında kadınım birlikte olduğum kişilerin tiyniyetini, benimle.ne maksatla tanıştığını, sürecin nasıl ilerlediğini anlayamayacak seviyede miyim? O anca lisede olur.ya da güzel olup olmadığımı farkedemeyecek yaşta miyim?
Aynen o kadar güzel söylemiş ki anlatamam tanımadığın içindir diyelim biz onaNe kadar da güzel söylemişsiniz
Ben duruma hiç hakim değilim bu kişiden bağımsız okuduğum birçok olumsuz yorumdan sonra forumu daha az ziyaret ediyorum o sebeple bilmiyorum sanırım çoğumuz benim ne demek istediğimi anladı hepinize güzel mutlu huzurlu gerçekten şefkatli günler diliyorum dışarıdaki hayat zaten çok zor hepimize en azından burada sabır tahammül kötü insanlara da (evlilerle beraber olan veya tahammülümüzü zorlayan) buradan uzakta olmalarını diliyorumNeden öyle diyorlar acaba? Öncesinde saçma sapan şeyler yazıp, anlatıp sonrasında ilişkide kalite benden sorulur gibi bir hale büründüğün için olabilir mi? Konu sahibi sadece bu yorumunı görüp sana hak verir muhtemelen ama bir çoğumuz sana neden inadılmadığını gayet iyi biliyor.
Ayy Aynen ben de okumuştum bir kaç öyle eski konu.2008 den itibaren başlamış sanırım karşılıklı interaktif düzen.ondan öncesi belli bir konuda cevapsiz yazılar var.hatta hiç unutmam bir kadının kocası aile evinde birkaç gün kalmasına bile izin vermiyormuş.amann boşver kalıp ne yapacaksın?, ne güzel işte seni çok özlüyor, sensiz yapamıyor demek ki falan yazmışlar.en bombası da zaten ben de kalmak istemem benim yerim Kocamın yanıdır diyen arkadaştı.Eskiden o kadar "kız kardeş" gibi davranılırmış ki, evli biriyle birlikte oldığunu yazan üyelere bile üzülmüşler çektiği aşk acısı için.
Şimdi eleştirinin dozunun aşıldığı zamanlar olabilir ama eskisi tamamen sahte bir kadın desteğiymiş, yorumların hepsini okumaya bile tahammül edememiştim denk geldiğim konularda.
İşte önceki sayfada eskiden tüm üyelere yıkama yağlama yapılıyormuş, yorumlar çok yapmacıkmış dediğim şey tam olarak sizin şu an yaptığınız şey. “Ne kadar da güzel söylemişsiniz” yazdığınız üyenin nasıl biri olduğunu ve insanların neden bunları yazdığını bile bilmeden direkt hak vermişsiniz. Acaba tüm üyeler bu kişiye böyle şeyler yazmışsa haklı olabilirler mi diye bile düşünmeden hak veriyosunuz. Bu yüzden sitenin eskiden olan halini hiç sevmiyorum çünkü aysenimi gibi üyelere bile sizin şu an yaptığınız gibi haklısın cınım yazıyorlarmış.Ne kadar da güzel söylemişsiniz
Belki haklı olabilirsiniz bilemiyorum ama ben burada kimsenin birilerini linçlemek için hazırolda beklediğini düşünmüyorum.Ben yıllardır bu foruma üyeyim eskiden daha az birbirimizi yargılamadan yardımcı olurduk bildiğiniz kız kardeş gibi davranırdık birbirimize saygılı bir şekilde yorum yapardık şimdi bakıyorum bir derdi olana insanlar neden böyle yaptın şöyle yaptın diye hesap soruyor yani çözüm mü buluyorsunuz tavsiye mi veriyorsunuz yoksa sadece kendinizi rahatlatıp suçluyor musunuz ben artık şaşkınlıkla yorumları okumaya başladım eskiden kayınvalidesi veya kocasıyla problem yaşayan kişilere destek olunurdu şimdi her dakika suçlanıyor zaten çevremizde kadınları suçlu sorumlu ilan eden koskoca bir erkek güruhu var bari biz birbirimize bunu yapmayalım
İroni yapmış olabilirler mi?Ayy Aynen ben de okumuştum bir kaç öyle eski konu.2008 den itibaren başlamış sanırım karşılıklı interaktif düzen.ondan öncesi belli bir konuda cevapsiz yazılar var.hatta hiç unutmam bir kadının kocası aile evinde birkaç gün kalmasına bile izin vermiyormuş.amann boşver kalıp ne yapacaksın?, ne güzel işte seni çok özlüyor, sensiz yapamıyor demek ki falan yazmışlar.en bombası da zaten ben de kalmak istemem benim yerim Kocamın yanıdır diyen arkadaştı.
Bir keresinde de şiddet gören bir kadına sen de bir dahakine daha dikkatli olursun onun kızdığı konularda, adam ne yapsın işten gelmiş o da geçim derdine stres oluyor, o da vurmak istememiştir falan yazmişlar.şok üstüne şok olmuştum.aslında toplumsal değişimi gözlemlemek için bulunmaz nimet bir platform.
İnanın ben de kalamıyorum çok çok sinirim bozuluyor benim burada anlatmaya çalıştığım üslup veya basit konularda bile verilen tavsiyeye uymadığı için linçlenen sen zaten bunu hak ediyorsun diyen kişilere ben de kadına şiddetle alakalı sivil toplum kuruluşlarında görevliyim her 8 martta sokaklardayım bire bir şiddete maruz kalmış kişilerle çalışıyorum demeye çalıştığım şey linçlemek durumu çok daha beter yapıyorBelki haklı olabilirsiniz bilemiyorum ama ben burada kimsenin birilerini linçlemek için hazırolda beklediğini düşünmüyorum.
Yargılanıyorsa sebebi vardır.
Örneğin daha geçen gün üyenin biri eşi ile ilgili konu açmıştı. Şiddet aldatma hakaret ne ararsan var ama hal böyleyken çocuk yapmaktan geri kalmıyor ve aklımızla dalga geçer gibi “seviyorum ne yapmalıyım” diye soruyor. Haliyle tepki alıyor.
Bu söylediğim örnekti ve buna benzer çok örnek var burada. Bazen okuduklarıma inanamıyorum okurken siniri bozuluyor insanın.
Çok sakin kalamıyoruz bazı konularda.
Yok hayır. Gerçekten eski konularda böyle yorumlar var ve ironi olmayacak kadar çoklar.İroni yapmış olabilirler mi?
Yok.bir başka sorun da açılan konuya yorum yapamayan tayfa.konuya bakıyor sonra taa 5 sene önceki bir mesajdan yeni açılan konuya yargılayacak cevap vermeye başlıyor.sen şöyle düşünmüyor muydun, böyle yapmıyor muydun şimdi ne oldu tarzı.eee 5 sene geçmiş.insan 1 senede bile nasıl değişiyor.hâlâ aynı kişi olarak kaldığını düşünüyorlar.bir de şu an bu konuyu açmışım yani olayı genişletmenin anlamı ne? Çözüm bulacağım derken sürekli kendini savunmak için debeleniyorsun.İroni yapmış olabilirler mi?