- 30 Kasım 2019
- 12.991
- 41.805
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız..Benim düşüncem insanlar genel olarak gergin ve hıncını biseylerden çıkarmaya çalışıyor.Hepsi değil tabi,arada yol göstermeye çalışanlar da oluyor.Ben yıllardır bu foruma üyeyim eskiden daha az birbirimizi yargılamadan yardımcı olurduk bildiğiniz kız kardeş gibi davranırdık birbirimize saygılı bir şekilde yorum yapardık şimdi bakıyorum bir derdi olana insanlar neden böyle yaptın şöyle yaptın diye hesap soruyor yani çözüm mü buluyorsunuz tavsiye mi veriyorsunuz yoksa sadece kendinizi rahatlatıp suçluyor musunuz ben artık şaşkınlıkla yorumları okumaya başladım eskiden kayınvalidesi veya kocasıyla problem yaşayan kişilere destek olunurdu şimdi her dakika suçlanıyor zaten çevremizde kadınları suçlu sorumlu ilan eden koskoca bir erkek güruhu var bari biz birbirimize bunu yapmayalım
Yorum yapılan üyenin, ironiyi anlayacak kapasitesi olduğuna emin olmadan ironi yapılmamali benceİroni yapmış olabilirler mi?
Bu konuda size katılıyorum benim anlatmaya çalıştığım şey üslup değişikliği kadınlar kesinlikle şiddetin her türlüsünü daha kolay tanıyor ve daha bilinçli davranıyor bu konuda katılıyorum size benim rahatsız olduğum konu üslup değişikliği destek biçimi linçleyecek açık aranması vsBazı yorumların aşırı agresif ve didikleyen tarzda olduğuna katılıyorum ama eskiden ki ortamda çok güzel değilmiş açıkçası. Eskiden daha alttan alınabilen konular konusunda toplumun duyarlılığı artmış en azından. Şiddet aldatma yok sayilma vb durumlar için.
Niye şimdi beni hedef gösteriyorsun ki? Olay üzerinden örnek versene.mesela tamamen haksız ya da evli biriyle birlikte olan biri diyebilirsin.bu da bir toksiklik mesela.İşte önceki sayfada eskiden tüm üyelere yıkama yağlama yapılıyormuş, yorumlar çok yapmacıkmış dediğim şey tam olarak sizin şu an yaptığınız şey. “Ne kadar da güzel söylemişsiniz” yazdığınız üyenin nasıl biri olduğunu ve insanların neden bunları yazdığını bile bilmeden direkt hak vermişsiniz. Acaba tüm üyeler bu kişiye böyle şeyler yazmışsa haklı olabilirler mi diye bile düşünmeden hak veriyosunuz. Bu yüzden sitenin eskiden olan halini hiç sevmiyorum çünkü aysenimi gibi üyelere bile sizin şu an yaptığınız gibi haklısın cınım yazıyorlarmış.
Hanımefendi sanırım sizin yorumlarınız benim açtığım konuyu başka yerlere çekiyor rica etsem kendiniz bir konu açıp oradan devam eder misinizNiye şimdi beni hedef gösteriyorsun ki? Olay üzerinden örnek versene.mesela tamamen haksız ya da evli biriyle birlikte olan biri diyebilirsin.bu da bir toksiklik mesela.
Hshshshs unutamıyorum ya evli iki çocuk anası bi ablanın metres kıza empatik ve sempatik yaklaşımını, bi dolu kadın evdeki kadına çocuğa o kadar üzülmemiş, hoş o zamanlar öyle ağlak romantik hikayeler iş yapıyodu.Şu eskiyi övmeli konulardan hala sıkılmadınız mı yahu? Hadi şimdiki yorumları eleştirmeyi bir yere kadar anlayabilirim de eskiden yazılan yorumların övülecek hiçbir tarafı yok. Eski konularda yazılan yorumlar inanılmaz yapmacık, tüm konu sahipleri haklı, hepsi hatasız kusursuz gibi yorumlar… dünyanın en haksız üyesine bile canımlar, kuzumlar havada uçuşuyor full birbirini yıkama yağlama. Evli biriyle beraber olduğunu söyleyen üyeye bile aşk engelleri aşar cınım üzülmetarzı yorumlar…
Maalesef ona yapabilecek bir şey yok. İnsanlar çeşit çeşit. Ayrıca bazı üyelerde konularıyla insanı çileden çıkartıyor maalesef.Bu konuda size katılıyorum benim anlatmaya çalıştığım şey üslup değişikliği kadınlar kesinlikle şiddetin her türlüsünü daha kolay tanıyor ve daha bilinçli davranıyor bu konuda katılıyorum size benim rahatsız olduğum konu üslup değişikliği destek biçimi linçleyecek açık aranması vs
Bunu bana değil adimi kullanan kişiye söylemelisin.neyse kapansın buradaHanımefendi sanırım sizin yorumlarınız benim açtığım konuyu başka yerlere çekiyor rica etsem kendiniz bir konu açıp oradan devam eder misiniz
Evdeki kadınla çocukta kim ulan...aşkın önünde saygı duruşuna geçip defolsun gitsinlerHshshshs unutamıyorum ya evli iki çocuk anası bi ablanın metres kıza empatik ve sempatik yaklaşımını, bi dolu kadın evdeki kadına çocuğa o kadar üzülmemiş, hoş o zamanlar öyle ağlak romantik hikayeler iş yapıyodu.
Aynı adamın kronik işsiz olduğunu söyleyen de sendin hatta o adamdan iki tane vardı. F*kbadindi bunlar. Bi tanesi sırf rahatı bozulacak diye senin ciddi ilişki yoluna girmeni istemiyordu. Sen ne yaşadığını biliyorsun iyi hoş da şu herifleri kaliteli, çizgisi olan diye yedirmesen mi o kadar şeyden sonra? Hayatın kimsenin umrunda değil sen dalga geçiyosun milletle burda.Aynen ya.mesela ben bazen diyorum birlikte olduğum kişiler gayet kaliteli, belli bir çizgisi olan kişiler.tutturuyorlar sokaktaki müptezellerle birlikte oluyormuşum gibi yazmaya.ya da güzel kadınım görüşmek isteyen çok oluyor diyorum.bu sefer de senin orada dedikodun yayılmıştır millet o yüzden yazıyordur diye dalga geçiyorlar.yav kardeş 30 küsür yaşında kadınım birlikte olduğum kişilerin tiyniyetini, benimle ne maksatla tanıştığını, sürecin nasıl ilerlediğini anlayamayacak seviyede miyim? O anca lisede olur.ya da güzel olup olmadığımı farkedemeyecek yaşta miyim?
Gercekten gereksiz eleştiri, didikleme, konu sahiplerinden hesap sorma durumları oluyor. Bununla ilgili benimde eleştirilerim oldu, oluyor. Dün mesela bir konuda dümdüz hakaret edilmişti konu açan birine. Ben görüp forum içi şikayet ettim. Tüm yorumlar harika demiyorum ama eskisinden daha işe yarar yorumlar yapılıyor genel olarak. Eski güzellemesiyle bugüne eleştiri yapmanız da buraya hakim olmadığınızı gösteriyor zaten.Ben duruma hiç hakim değilim bu kişiden bağımsız okuduğum birçok olumsuz yorumdan sonra forumu daha az ziyaret ediyorum o sebeple bilmiyorum sanırım çoğumuz benim ne demek istediğimi anladı hepinize güzel mutlu huzurlu gerçekten şefkatli günler diliyorum dışarıdaki hayat zaten çok zor hepimize en azından burada sabır tahammül kötü insanlara da (evlilerle beraber olan veya tahammülümüzü zorlayan) buradan uzakta olmalarını diliyorum
Sadece şu an konuşulan konuya, yazılan yoruma cevap verememek de bir sorun değil mi aslında?.mesela taa 5 sene önceki mesajın üzerinden bugünkü konuyu linçlemeye, yorumlamaya çalışan insanlar oluyor.sen şöyle düşünmüyor muydun böyle yapmiyor muydun? insan 1 senedi bile değişiyor.resmen sabıkalı gibi kalıyorsun ortada.bir daha konu da açamıyorsun.Aynen o kadar güzel söylemiş ki anlatamam tanımadığın içindir diyelim biz ona![]()
buraya üslup değişikliğini fark edecek kadar hakimim en azından eskiden dümdüz hakaretler edilmiyordu benim amacım eski güzellemesi vs değil sadece değişen hoşuma gitmeyen bir durumu dile getirdim kayınvalidesinin torununa yardımını kabul ettiği için onu sömürmesini hoş göreceksin o zaman yardım istemeyeceksin diyenler var bu ufak bir konu büyüklerde iyice linçleniyor yani hırsızın hiç mi suçu yok ben bunu anlatmaya çalışıyorumGercekten gereksiz eleştiri, didikleme, konu sahiplerinden hesap sorma durumları oluyor. Bununla ilgili benimde eleştirilerim oldu, oluyor. Dün mesela bir konuda dümdüz hakaret etmiş bir üye konı açan birine. Ben görüp forum içi şikayet ettim. Tüm yorumlar harika demiyorum ama eskisinden daha işe yarar yorumlar yapılıyor genel olarak. Eski güzellemesiyle bugüne eleştiri yapmanız da buraya hakim olmadığınızı gösteriyor zaten.
Yok.bir başka sorun da açılan konuya yorum yapamayan tayfa.konuya bakıyor sonra taa 5 sene önceki bir mesajdan yeni açılan konuya yargılayacak cevap vermeye başlıyor.sen şöyle düşünmüyor muydun, böyle yapmıyor muydun şimdi ne oldu tarzı.eee 5 sene geçmiş.insan 1 senede bile nasıl değişiyor.hâlâ aynı kişi olarak kaldığını düşünüyorlar.bir de şu an bu konuyu açmışım yani olayı genişletmenin anlamı ne? Çözüm bulacağım derken sürekli kendini savunmak için debeleniyorsun.
Neyse kişisel mevzudan konu dağılmasin.Aynı adamın kronik işsiz olduğunu söyleyen de sendin hatta o adamdan iki tane vardı. F*kbadindi bunlar. Bi tanesi sırf rahatı bozulacak diye senin ciddi ilişki yoluna girmeni istemiyordu. Sen ne yaşadığını biliyorsun iyi hoş da şu herifleri kaliteli, çizgisi olan diye yedirmesen mi o kadar şeyden sonra? Hayatın kimsenin umrunda değil sen dalga geçiyosun milletle burda.