Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün başladım o igneye tedavi basil gidiyor ise yariyormu bu igne acabaFostimon kullanmış yada kullanan kimse yokmu ki![]()
Canim bende bir ise yaramadi malesefBende bugün başladım o igneye tedavi basil gidiyor ise yariyormu bu igne acaba
Bende de olmadi malesefBen kullandım şubatta bende pek faydası olmadı günlük 4 doz kullandım
Yanında başka iğne kullanmadıkları bana meriofet de verdi karıştırıp yapiyomCanim bende bir ise yaramadi malesef
Bende yalnızca 1 yumurta olustu ve döllenme bile oluşmadıBende de olmadi malesef
O ise yaramayinca gonalf kullandim oda 16 mm oldu en fazlaYanında başka iğne kullanmadıkları bana meriofet de verdi karıştırıp yapiyom
Bakalim 5 gün kullancam umardım ise yararO ise yaramayinca gonalf kullandim oda 16 mm oldu en fazla
Sende ise yarayabilir canim olumsuz düşünmeBakalim 5 gün kullancam umardım ise yarar![]()
Yumurta rezervim dusuk benim bakaljm allah çıktığımız bu yolda kimseyi utandırmasınSende ise yarayabilir canim olumsuz düşünme![]()
AminYumurta rezervim dusuk benim bakaljm allah çıktığımız bu yolda kimseyi utandırmasın