Fostimon iğne mi femara ilaç mı

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba çok merak ettiğim bir şey hepimiz yumurta uyarıcı ilaçlar iğneler vurunuyoruz iki doktor var iki görüş ayırılışı kafam çok karıştı bir doktor fostimon iğne femaradan daha kaliteli daha çok yumurta oluşturur diyor diğer doktor hiçbir farkı yok sadece fostimon daha pahaldırmikiside aynı kalitede yumurta oluşturur diyor yaklaşık 3 kez femara kullandım 3 ü de olumsuz 1 fostimon iğne kullandım ve hamile kalmıştım düştü bilgisi olan yazabilir mi

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum 2. Opu olacam inş. Doktor normalde gonalf veriyordu bu sefer fostimon verdi. Önce az yumurta oldu belki ondan belki de daha kaliteli olması için

Nasıl yani anlayamadım fostimon la az mı oldu
Hayır 2 ay önce ilk yumurta toplama oldu 5 yumurta toplandı 3. Günde 3,4,5,7 hücreli donduruldu. Dün adetin 3. Günü gittiğimde 7 solda 5 sağda yumurta saydı doktorum. İğnelere başlandı kontrolden sonra. İlk tedavimde gonalf 300 vermişti bu tedavimde ise fostimon yazdı dün ilk iğnemi oldum 4 gün sonra muayenem var bakalım yumurtalar gelişecek mi

Ben fostimonla hamile kalmıştım canım 5-6 tane yumurta oluşmuştu bi tane si döllendi ama düşük yaptım Güzel ve kaliteli büyütüyor fostimon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…